Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Iako ne možete da postavite lozinku za ceo Outlook program, možete da postavite lozinku za Outlook datoteku sa podacima (.pst). Ova lozinka je neophodna svaki put kada otvorite Outlook datoteku sa podacima (.pst).

Ne koristi svaki nalog e-pošte Outlook datoteku sa podacima (.pst) za skladištenje e-pošte, kalendara, kontakata i informacija o zadacima. Mnogi tipovi naloga e-pošte, uključujući Microsoft 365, Exchange naloge, Outlook.com naloge i mnoge POP i IMAP naloge umesto toga koriste vanmrežne Outlook datoteke sa podacima (.ost). Ne možete da postavite lozinku za vanmrežnu Outlook datoteku sa podacima (.ost).

Napomena:Koraci u ovoj datoteci neće vam pomoći da poništite lozinku kod dobavljača e-pošte. Ako zaboravite lozinku naloga e-pošte, na primer lozinku za Outlook.com, morate da se obratite dobavljaču usluga e-pošte za pomoć. Više informacija o promeni lozinke e-pošte u programu Outlook potražite u temi Promena ili ažuriranje lozinke e-pošte.

Oprez:Ako postavite lozinku u Outlook datoteku sa podacima (.pst) i zaboravite lozinku, ne postoji način da je preuzmete.

 1. Izaberite karticu Datoteka.

 2. Izaberite stavku Postavke naloga, a zatim kliknite na dugme Postavke naloga.


  Komanda „Postavke naloga“ u prikazu „Backstage“ Na Outlook 2007, U meniju Datoteka izaberite stavku Upravljanje datotekama sa podacima.

 3. Na kartici Datoteke sa podacima izaberite Outlook datoteku sa podacima (.pst) čiju lozinku želite da promenite, a zatim kliknite na dugme Postavke.

 4. Kliknite na dugme Promeni lozinku . Ovu opciju neće videti ako ste izabrali vanmrežnu datoteku Outlook datoteku sa podacima (.ost). Oznaka tipa datoteke navedena je u koloni Lokacija na kartici Datoteke sa podacima. Ne postoji način da postavite lozinku u vanmrežnoj e-Outlook datoteke sa podacima (.ost).

  Napomena: Dugme Promeni lozinku se ne pojavljuje ako koristite datoteku van mreže Outlook datoteku sa podacima (.ost). Mnogi nalozi e-pošte, uključujući Exchange, Microsoft 365 i Outlook.com naloge koriste vanmrežne Outlook datoteke sa podacima (.ost).

 5. U dijalogu Promena lozinke otkucajte postojeću lozinku u polje Stara lozinka. Ako ne postoji lozinka, ostavite ovo polje prazno.

 6. U polja Nova lozinka i Verifikujte lozinku otkucajte novu lozinku. Lozinka može imati do 15 znakova i razlikuje mala i velika slova.

 7. Kliknite na dugme U redu da biste postavili lozinku.

  Važno: Ako zaboravite lozinku, Microsoft je ne može vratiti. Ne postoji opcija vraćanja lozinke.

Napomena o bezbednosti: Za bolji način ograničavanja pristupa podacima, koristite Windows korisnički nalog zaštićen lozinkom za svaku osobu koja koristi računar. Više informacija potražite u Windows pomoći i podršci .

Vrh stranice

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×