Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Kada se preuzimaju sa Mac App Store, Word, Excel i PowerPoint zahtevaju pretplatuMicrosoft 365 za kreiranje i uređivanje dokumenata. Da biste slali i primali e-poštu, Outlook Microsoft 365 pretplatu. Možete da aktivirate postojeću Microsoft 365 pretplatu ili da koristite opciju kupovine u aplikaciji da biste započeli novu pretplatu.

Jednokratne licence za Office (poznate i kao stalne), kao što je Office 2019 Home & Business, Office 2019 Home & Student, Office 2016 Home & Business, Office 2016 Home & Student i količinska licenca nisu kompatibilne sa Office aplikacijama preuzetim iz usluge Mac App Store. Ove licence mogu da se koriste samo sa Office aplikacijama preuzetim direktno od korporacije Microsoft.

Ako se koristi jednokratna Office licenca sa aplikacijom iz usluge Mac App Store, videćete žutu traku sa porukama na kojoj piše Potrebno je preduzeti odgovarajuće mere: pronađena je jednokratna licenca, a aplikacija će biti u režimu smanjene funkcionalnosti.

Šta se Microsoft 365 ? Microsoft 365 je usluga pretplate koja vam omogućava da uvek imate najnovije moderne alatke za produktivnost korporacije Microsoft. Dobijate i dodatno skladište na mreži i funkcije povezane sa oblakom koje vam omogućavaju da sarađujete na datotekama u realnom vremenu.

Isprobajte Microsoft 365 besplatno

Ako imate stalnu licencu (jednokratnu), ali slučajno ste preuzeli Office aplikacije iz usluge Mac App Store, možete da pratite ove korake da biste instalirali odgovarajuće aplikacije.

Uklanjanje i ponovno instaliranje Office aplikacija

  1. Zatvorite Word, Excel, PowerPoint i Outlook aplikacije.

  2. Otvorite Tražilac i idite na fasciklu Aplikacije.

  3. Pronađite Word, Excel, PowerPoint i Outlook aplikaciju, a zatim koristite Control+klik i odaberite Premesti u korpu za otpatke.

  4. Otvorite veb pregledač, kao što je Safari i koristite ove veze za preuzimanje Office 2019 aplikacija direktno od korporacije Microsoft:

Osim toga, možete da preuzmete sve Office aplikacije u jednom paketu:

Kada ga preuzmete, otvorite paket da biste pokrenuli proces instalacije. Kada se instalacija dovrši, Office aplikacije možete da aktivirate i koristite uz stalnu (jednokratnu) anketu.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Pronađite rešenja za uobičajene probleme ili potražite pomoć od agenta za podršku.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×