Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Mikrofon ili audio uređaj koji koristite ne funkcioniše ispravno. Proverite da li je audio uređaj ispravno priključen i proverite postavke jačine zvuka na uređaju. Ako postoji fizičko oštećenje uređaja ili ako problem potraje nakon ponovnog pokretanja računara, pokušajte da koristite neki drugi uređaj.

Takođe se uverite da je uređaj koji koristite optimizovan za komunikacione softvere programa Microsoft Lync 2010. Listu optimizovanih uređaja potražite u članku Telefoni i uređaji kvalifikovani za Microsoft Lync.

Pre nego što uvedete ili primite drugi poziv, proverite da li mikrofon radi i proverite kvalitet zvuka tako što ćete upućiti probni poziv na sledeći način:

  1. U donjem levom uglu glavnog prozora programa Lync 2010 kliknite na meni audio-uređaja Izbor audio uređaja.

  2. Kliknite na dugme Proveri kvalitet poziva da biste uputili probni poziv i čuli kako zvučite pomoću izabranog uređaja.

Dok čekate na rešenje problema sa mikrofonom, omogućite prosleđivanje poziva ili istovremeno pozivanje kako bi se dolazni pozivi usmeravani na drugi telefon i da ne bi bili propušteni. Korake o podešavanju prosleđivanja poziva i istovremenog pozivanja potražite u članku Prosleđivanje poziva i istovremeno pozivanje. Ako problem potraje, prenesite poziv na fiksnu liniju. Da biste preneli poziv, u prozoru Lync razgovora kliknite na dugme Prenesi i uradite nešto od sledećeg:

  • Kliknite na neki od drugih brojeva (kao što je broj mobilnog telefona).

  • Izaberite stavku Druga osoba ili Broj i u prikazanom dijalogu otkucajte broj telefona na koji želite da prenesete poziv, a zatim kliknite na dugme U redu.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×