Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

U sistemu _ z0z_, pozadine slajdova se proširuju na ivice slajda. Ali kada štampate, bela margina se pojavljuje oko ivica slajda. To je zato što većina štampača ne može da izvrši granične štampanje.

Neki štampači imaju opciju "margina" koju možete da prilagodite i koje mogu smanjiti bele margine, ali i dalje ih možda neće potpuno eliminisati.

  1. Izaberite stavke datoteka = gt_ Print _ G| Štampaj celu stranicu.

  2. U dijalogu Štampanje potražite povezanost sa Još postavki i izaberite je.

  3. Potražite "napredne opcije" ili opciju "margina" koju možete prilagoditi, na primer u dolenavedenom primeru:

    Neki štampači imaju opciju da eliminišu ili umanjuju margine.

Više informacija o štampačima i marginama

Većina ink jet štampača kreira nepravilne margine, a margina se ne štampa, a margina koja je poslednja odštampana) se širi od margina na ostale tri strane.

Kada _ z0z[ odštampa slajd, on šalje sliku slajda na štampač na veličinu štampača i upravljačkog programa za štampač koji se navode kao najveću odštampanu veličinu. Ali ne mogu da kontrolišu gde na stranici štampač stavlja sliku slajda.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×