Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

U zavisnosti od toga koji Office 365 program za izdanje programa iz koje je organizacija deo, vaše iskustvo pretrage se može razlikovati od onoga što je opisano u člancima pomoći za pretragu. Većina organizacija je deo programa standardnog objavljivanja, ali neki su se prijavili i u programu "ciljano izdanje" da biste dobili ispravke za pretraživanje i druge usluge čim ispravke postanu dostupne. Određene ispravke mogu takođe da se uvedu u okviru organizacije.

Ako se vaše pretraživanje razlikuje od onoga što je opisano u člancima pomoći za pretraživanje, postoje izgledi da nove funkcije uskoro stižu u vašu organizaciju.

Evo pregleda onoga što može biti drugacije:

Funkcija

Šta je ovo?

Da li je trenutno dostupno u standardnom izdanju?

Da li je trenutno dostupno u ciljanom izdanju?

Poboljšano iskustvo pretraživanja u SharePoint

Kada koristite polje za pretragu na SharePoint stranici za pokretanje, SharePoint lokacije tima i SharePoint komunikacione lokacije, možete da dobijete predložene rezultate dok kucate i nove stranice sa rezultatima pretrage sa personalizovanim rangiranjem rezultata, podudaraju se osobe i pregledaće više od 270 + različitih tipova datoteka.

Da

Da

Poboljšano iskustvo pretraživanja u Microsoft 365

Kada koristite polje za pretragu na matičnoj stranici Microsoft 365, dobijete predložene rezultate dok kucate i nove stranice sa rezultatima pretrage sa personalizovanim rangiranjem rezultata, osobe se podudaraju i pregledaće više od 270 + različitih tipova datoteka.

Da

Da

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×