Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Šta želite da saznate?

Šta je novo u Skype za posao za iOS u poređenju sa Lync?

Skype za posao za iOS uključuje novi izgled i doživljaj, prikaz na Dobijte predstojeći sastanci i istorija razgovora, kontrola lako poziva i druga poboljšanja. A ako vaša organizacija koristi Skype for Business Server 2015, mogućnost da komunicirate sa Skype kontaktima pomoću trenutnih poruka, audio-poziva i video poziva. Više informacija potražite u članku šta je novo u programu Skype za posao za iOS i Android.

Da li je Skype za posao za iOS ima iste funkcije kao i Lync 2013?

U prvom izdanju Skype za posao za iOS, neke funkcije koje su u programu Lync 2013 nisu još uvek dostupan. Više informacija potražite u članku Microsoft baze znanja osnovni 3102247: neke Lync 2013 za iPhone, iPad funkcije koje nedostaju u programu Skype za posao za iOS.

Kada napravim Skype za posao poziva, ona koristi moj mobilni minuti?

Zahtevaj Wi-Fi opcije za glas, Videoi Sadržaj sastanka omogućavaju vam da odaberete da li želite da koristite Wi-Fi mreže za audio i video pozive. Kada uključite Zahtevaj Wi-Fi i Wi-Fi veze nije dostupna, Skype za posao pokušava da bi se poziv pozivanjem broja mobilnog telefona. Kada odgovorite na dolazni poziv sa mobilnog, zatim ste povezani Skype za posao poziv. Kao rezultat, vaš mobilni minuti je možda poznata.

Mogu da vidim istoriju razgovora na iOS uređaju?

Istorija razgovora na Skype za posao za iOS uređaje sada sinhronizuje sa Microsoft Exchange. To znači da razgovore koji se javljaju na mobilnom uređaju Skype za posao će biti prikazana na tom uređaju istorija razgovora, kao i na Skype za posao.

Vrh stranice

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×