Napomena: Ovaj članak je odradio svoj posao i uskoro će biti obustavljen. Da biste sprečili poruku „Stranica nije pronađena“, uklanjamo veze za koje znamo. Ako ste kreirali veze do ove stranice, uklonite ih i zajedno ćemo održati veb povezanim.

Posvećeni smo pravljenju aplikacija "Pošta" i "Kalendar" za Windows 10 velikim iskustvom za vas. Recite nam šta vam se svidelo ili nije dopalo i kako možemo da se poboljšamo. Cenimo to što ste odvojili vreme da nam javite šta mislite.

Traženje povratnih informacija ili prosleđivanje novih povratnih informacija

  1. U aplikaciji pošta ili kalendar kliknite na dugme postavke Dugme „Postavke“ , a zatim izaberite stavku povratne informacije.

  2. U prozoru čvorišta za povratne informacije odaberite stavku aplikacije i igre za kategoriju i poštu ili Kalendar za potkategoriju.

  3. Unesite kratak rezime vaših povratnih informacija u okviru Dajte nam povratne informacije da biste napravili Windows bolji da biste videli da li su povratne informacije već prosledili neko drugi.

  4. Ako pronađete slične povratne informacije, otvorite ga i dodajte vlastite dodatne informacije ili kliknite na Uspglas. Ako ne pronađete povratne informacije koje se podudaraju sa vašim, kliknite na dugme Dodaj nove povratne informacije.

    Napomena: Vaše povratne informacije su javne. Nemojte da uključujete lične informacije kao što su prezime, e-adresa ili broj telefona.

  5. Ako kreirate novu stavku za povratne informacije, odaberite stavku problem, obezbedite povratne informacije i kliknite na dugme Prosledi.

Iako ne možemo direktno da vas kontaktiramo, cenimo vaše povratne informacije i pomaћete nam da poboljšamo vaše iskustvo.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×