Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Planiranje sastanka sa nekom osobom može biti veoma teško ako ne možete da proverite kalendar te osobe i informacije o zauzetosti da biste znali da li je osoba dostupna. Postoji nekoliko razloga zbog kojih možda ne možete da vidite informacije o zauzetosti neke osobe.

  • Učesnik nije u vašoj organizaciji. Outlook ne mogu da prikažu informacije o zauzetosti niti da planiraju informacije o nekome ko nije deo vaše organizacije.

  • Pravite sastanak u kalendaru koji nije deo vaše organizacije. Na primer, ako imateMicrosoft 365 nalog e-pošte i Gmail nalog podešen u programu Outlook, a koristite Gmail e-adresu kao adresu "Od" u pozivu za sastanak, nećete moći da vidite informacije o zauzetosti za učesnike. Promenite polje Od na Microsoft 365 ili nalog e-pošte organizacije.

  • Outlook ima ograničenje broja učesnika na listi distribucije za koje može da prikazuje informacije o zauzetosti. Ako pokušate da dodate preveliku listu distribucije, provera zauzetosti neće uspeti. Proširivanje liste distribucije može da omogući programu Outlook da oporavi informacije o zauzetosti za učesnike.

  • Outlook ograničen je na broj učesnika na sastanku za koji može da pokazuje informacije o zauzetosti. Kreirajte drugi sastanak da biste proverili informacije o zauzetosti za manji skup pojedinaca.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×