Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

U pozivu ili sastanku komunikacionog softvera za Microsoft Lync 2010 možete da delite većinu programa sa drugim učesnicima. Međutim, postoji nekoliko programa koje nije moguće deliti. Da biste delili sadržaj iz jednog od ovih programa sa drugim učesnicima u Lync 2010 razgovoru ili sastanku, trebalo bi da koristite deljenje radne površine.

Programi koje nije moguće deliti uključuju sledeće:

  • Lync 2010

  • Microsoft Lync 2010 Upravljač snimcima

  • Microsoft Lync 2010 Attendee

  • Windows Explorer

  • Lepljive beleške

  • Windows bočna traka

  • Programi koje koristite sa korisničkim privilegijama koje su veće od privilegija za Lync 2010.

Pored toga, deljenje programa nije dostupno ako Lync 2010 koristite na udaljenom računaru koji radi pod sistemom Windows Server 2008 (pre Windows Server 2008 R2) ili Windows Vista operativnih sistema.

Pošto iskustvo prikazivanja nije optimalno, preporučujemo da ne delite Windows medijski plejer u režimu kože. Skin se odnosi na prilagođeni korisnički interfejs koji se preklapa sa postojećim korisničkim interfejsom, ali ne utiče na njegovu funkcionalnost. On prilagođava izgled programa ili veb lokacije i može biti povezan sa temama. Režim maske je jedan od režima prikaza Windows medijski plejer.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×