Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

    Hvala vam što ste na vreme pružili povratne informacije o novim ikonama. Znamo da svaka promena korisničkog iskustva može da bude ometajuća u početku, naročito kada je u toku ažuriranje svih ikona. Iako su ove nove ikone prošli kroz mnogo zaokruženih povratnih informacija i sužavanje obima kod pravih klijenata, žao nam je što vam nove ikone nisu korisne.

    Nove ikone uvode povratne informacije klijenata koje smo primili u starom dizajnu ikone: podebljane linije i veći kontrast boja pomažu da ikone bolje vide kada koristite računar blizu prozora, laptop na direktnom suncu ili za osobe sa manje od savršenog vida. Nove ikone se grade i pomoću prilagodljivih grafika, tako da nikada ne mogu da se prilagode svakom uređaju – bilo da se radi o monitoru koji ste imali više godina ili o potpuno novom 4K prikazu. Razvijamo i dizajne korisničkog interfejsa na PC i Mac računarima i vebu u usaglašeniji i jednostavniji skup ikona kako biste se nesmetanije prebacili sa uređaja na uređaj i imali poznat skup komandi.

    Sve ovo zahteva promenu korisničkog interfejsa koji ste možda koristili nekoliko godina, ali nadamo se da će se prilagoditi ovoj promeni. Nećemo uvek biti u pravu, pa ćemo vam obećati da ćemo nastaviti da slušamo i učimo. Vaše povratne informacije su od presudnog značaja za pročišćavanje ovih ikona tokom vremena kako bi one bila još pristupačnije i lakše razumene.

    Ako postoje određene ikone ili elementi novog dizajna koji ne rade za vas, javite nam. Možete da koristite file > Feedback > Send a Frown from Word, Excel or PowerPoint (snimci ekrana su veoma korisni); za više detalja pogledajte kako da pružim povratne informacije o Microsoft kancelarija.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×