Hvala vam što ste na vreme pružili povratne informacije o novim ikonama. Znamo da svaka promena korisničkog iskustva može da bude ometajuća u početku, naročito kada je u toku ažuriranje svih ikona. Iako su ove nove ikone prošli kroz mnogo zaokruženih povratnih informacija i sužavanje obima kod pravih klijenata, žao nam je što vam nove ikone nisu korisne.

    Nove ikone uvode povratne informacije klijenata koje smo primili u starom dizajnu ikone: podebljane linije i veći kontrast boja pomažu da ikone bolje vide kada koristite računar blizu prozora, laptop na direktnom suncu ili za osobe sa manje od savršenog vida. Nove ikone se grade i pomoću prilagodljivih grafika, tako da nikada ne mogu da se prilagode svakom uređaju – bilo da se radi o monitoru koji ste imali više godina ili o potpuno novom 4K prikazu. Razvijamo i dizajne korisničkog interfejsa na PC i Mac računarima i vebu u usaglašeniji i jednostavniji skup ikona kako biste se nesmetanije prebacili sa uređaja na uređaj i imali poznat skup komandi.

    Sve ovo zahteva promenu korisničkog interfejsa koji ste možda koristili nekoliko godina, ali nadamo se da će se prilagoditi ovoj promeni. Nećemo uvek biti u pravu, pa ćemo vam obećati da ćemo nastaviti da slušamo i učimo. Vaše povratne informacije su od presudnog značaja za pročišćavanje ovih ikona tokom vremena kako bi one bila još pristupačnije i lakše razumene.

    Ako postoje određene ikone ili elementi novog dizajna koji ne rade za vas, javite nam. Možete da koristite file > Feedback > Send a Frown from Word, Excel or PowerPoint (snimci ekrana su veoma korisni); za više detalja pogledajte kako da pružim povratne informacije o Microsoft kancelarija.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×