Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako omogućite oblikovanje obogaćenog teksta za okvira za obogaćeni tekst, korisnici mogu da koriste različite opcije za oblikovanje teksta koje unose u tu kontrolu. Na primer, možete da primenite drugačiji font ili stil znakova za tekst unutar okvira za obogaćeni tekst ili čak i umetnuli tabelu u okvir za obogaćeni tekst.

U zavisnosti od opcija koje ste odabrali, korisnici takođe možda ćete moći da povežete ili umetnu slike u okvir za obogaćeni tekst. Umetanje slike skladišti sliku kao deo obrasca i predstavlja dobar izbor ako korisnici ne morate da biste ažurirali sliku. Povezivanje sa slikom skladišti sliku izvan obrasca i predstavlja bolji izbor ako mislite da će korisnici treba da ažurirate povezane slike ili ako želite da smanjite veličinu datoteke dovršenog obrasca. Ako korisnici povezati se sa slikom, morate da imate pristup za lokaciju izvorne datoteke slike. U suprotnom, slika se neće pojaviti u okviru za obogaćeni tekst.

  1. Kliknite desnim tasterom miša na za obogaćeni tekst za koji želite da omogućite ili onemogućite oblikovanje potpuno obogaćenog teksta, a zatim u priručnom meniju izaberite stavku Svojstva okvira za obogaćeni tekst .

  2. Kliknite na karticu Prikaz .

  3. Da biste omogućili punu-oblikovanje obogaćenog teksta za polje obogaćenog teksta, potvrdite izbor u polju za potvrdu Potpuno obogaćeni tekst (slike, tabele, itd.) , a zatim uradite nešto od sledećeg:

    • Da biste dozvolili korisnicima da umetnu slike unutar okvira za obogaćeni tekst, potvrdite izbor u polju za potvrdu ugrađene slike .

    • Da biste dozvolili korisnicima da se povežu slike iz okvira za obogaćeni tekst, potvrdite izbor u polju za potvrdu povezane slike .

    • Da biste sprečili korisnike da umetnete bilo koju vrstu slike u okvir za obogaćeni tekst, opozovite izbor u poljima za potvrdu i ugrađene slike i povezane slike .

  4. Da biste onemogućili punu-oblikovanje obogaćenog teksta za polje obogaćenog teksta, opozovite izbor u polju za potvrdu Potpuno obogaćeni tekst (slike, tabele, itd.) .

Napomena: Ako dizajnirate predložak obrasca kompatibilan sa pregledačem, delimična-oblikovanje obogaćenog teksta i ugrađene slike nisu podržane. Ako vidite grešku o kompatibilan postavke obogaćenog teksta u oknu zadataka Kontrolora dizajna , potvrdite izbor u polju za potvrdu Omogući samo postavke pregledača u dijalogu Svojstva okvira za obogaćeni tekst . Time će se automatski bira ispravne postavke obogaćenog teksta za vas.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×