Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Po podrazumevanim postavkama, okviri za tekst može da primi jedan red teksta. Ako želite da okvir za tekst može da prihvati više redova teksta, možete da omogućite prelome pasusa ili prelamanje teksta za okvir za tekst kada ga umetnete u predložak obrasca.

  1. Kliknite desnim tasterom miša na okvir za tekst za koji želite da omogućite više redova teksta, a zatim u priručnom meniju izaberite stavku Svojstva okvira za tekst .

  2. Kliknite na karticu Prikaz .

  3. Da biste omogućili više redova teksta da biste se upisali u okvir za tekst, potvrdite izbor u polju sa više redova , a zatim opcionalno uradite nešto od sledećeg:

    • Da biste sprečili korisnike da možete da umetnete prelome pasusa u okviru za tekst tako što ćete pritisnuti taster ENTER, opozovite izbor u polju za potvrdu prelome pasusa .

    • Da biste sprečili tekst automatski prelomi u sledeći red kada korisnik upiše više teksta od širine okvira za tekst, opozovite izbor u polju za potvrdu Prelamanje teksta .

  4. U listi Pomeranje izaberite opciju za pomeranje teksta koji želite.

Napomena: Ako potvrdite izbor u polju za potvrdu sa više redova u predložak obrasca kompatibilan sa pregledačem, nećete moći da opozovite izbor u poljima za potvrdu Omogući prelome pasusa ili Prelamanje teksta ili da navedete opcije u listi Pomeranje .

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×