Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Zašto ne vidim datoteku OneNote deljenu u programu Lync ?

Lync ne može da prikaže OneNote datoteku koju pokušavate da pogledate zato što na računaru nemate instaliran program OneNote 2010 ili OneNote 2013, a datoteka se nalazi u fascikli ili na serveru koji ne podržava Pomoćnik za Microsoft veb aplikacije (WAC).

Šta treba da uradim da bih bio u mogućnosti da pregledam datoteku?

Uradite nešto od sledećeg:

  • Nabavite kopiju OneNote sa Microsoft kancelarija OneNote na lokaciji https://office.microsoft.com/en-us/onenote/. (Možete kupiti kopiju ili preuzeti besplatnu probnu verziju). Zatim ponovo Lync i ponovo se povežite sa sastankom. Sa programom OneNote na računaru bićete u mogućnosti da pregledate datoteku.

  • Zamolite osobu koja deli datoteku da je kopira na lokaciju gde je WAC omogućen (SharePoint ili OneDrive) i da je potom ponovo deli. Zatim bi trebalo da budete u mogućnosti da pregledate datoteku bez programa OneNote na računaru.

Da biste saznali više OneDrive, besplatnu uslugu koju pruža Microsoft, posetite http://OneDrive.live.com. Da biste saznali više o usluzi SharePoint, idite na http://sharepoint.microsoft.com.

Više informacija o ovom problemu

Obično ćete moći da vidite deljenu datoteku OneNote u Lync razgovoru ako ispunite ova tri uslova:

  • Na računaru imate instaliran program OneNote 2010 ili OneNote 2013.

  • Imate neophodne akreditive i dozvole korisnika da vidite datoteku.

  • Imate mogućnost povezivanja sa lokacijom datoteke.

Ako nemate instaliran program OneNote 2010 ili 2013, ali ste ispunili druga dva gorenavedena kriterijuma, Lync će pokušati da otvori OneNote datoteku pomoću pomoćnika za veb aplikacije (WAC), što je verzija programa Kancelarija koja omogućava prikazivanje dokumenata pomoću veb pregledača.

Pošto nemate instaliranu kopiju OneNote, a datoteka se nalazi u fascikli ili na serveru koji nije podešen da podržava WAC, Lync da je prikaže.

Bilo koja od dve goreopisane radnje bi trebalo da reši problem.

Vrh stranice

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×