Opcije > Mobilni uređaji

Radite bilo gde na bilo kom uređaju sa uslugom Microsoft 365

Nadogradite na Microsoft 365 da biste radili bilo gde sa najnovijim funkcijama i ispravkama.

Nadogradi odmah

Ovaj članak se odnosi na Outlook Web App koji koristi organizacija koja upravlja serverima e-pošte koji koriste Exchange Server 2013 ili 2010. Ako koristite Microsoft 365 ili Exchange Server 2016, program za e-poštu je Outlook na vebu. Pomoć u vezi sa programom Outlook na vebu potražite u članku Dobijanje pomoći za Outlook na vebu.

Korišćenje stranice " mobilni uređaji " za upravljanje mobilnim uređajima koji su povezani sa vašim nalogom. Možete da uklonite partnerstvo između mobilnog uređaja i naloga. Ako izgubite mobilni uređaj, možete da pokrenete brisanje udaljenog uređaja da biste zaštitili informacije na mobilnom uređaju. Možete i da koristite ovu stranicu da biste prikazali sinhronizaciju i druge informacije o mobilnom uređaju.

Da biste dobili stranicu sa mobilnim uređajima sa glavne Outlook Web App stranice, idite u gornji ugao i odaberite stavku Opcije, a zatim odaberite stavku mobilni uređaji sa liste u oknu za navigaciju.

Možete da uklonite mobilne uređaje koje više ne koristite sa liste uređaja koji su partnerske sa vašim poštanskim sandučetom. Kada uklonite uređaj sa liste, možete da uklonite i partnerstvo između mobilnog uređaja i poštanskog sandučeta. Kada odaberete mobilni uređaj i izaberete stavku Ukloni uređaj sa liste, bićete upitani da potvrdite da želite da uklonite uređaj.

Ovu opciju možete da koristite da biste obrisali podatke iz ukradenog uređaja ili da biste obrisali uređaj pre nego što ga dodelite drugom korisniku. Kada odaberete mobilni uređaj i izaberete stavku Obriši uređaj, bićete upitani da potvrdite da želite da izbrišete sve podatke sa uređaja.

Napomena: Mobilni uređaj često skladišti osetljive lične i korporativne podatke. Brisanje udaljenog uređaja ne samo da briše sve sinhronizovane informacije, kao što su e-pošta, zakazane obaveze kalendara, kontakti i zadaci, briše sve informacije i na svim unutrašnjim karticama skladištenja. U pitanju, on vraća uređaj na fabričke postavke. Nije potrebna interakcija korisnika na uređaju da bi se dovršila daljinska brisanje.

Kada dovršite brisanje udaljenog uređaja, uređaj mora da se ukloni sa liste uređaja. Ako je uređaj spasen, ne može da se sinhronizuje sa Exchange serverom dok se ne ukloni staro partnerstvo i uspostavi se novi novi.

Informacije o tome kako da povežete mobilni uređaj sa nalogom potražite u članku referenca podešavanja telefona i tablet računara.

Da biste pronašli postavke POP, IMAP ili Exchange Server, pogledajte opcije Exchange Server u vezi sa.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×