Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Ako imate instaliran FAST Search Server 2010 for SharePoint, u okviru stavki „Centralna administracija“ > „Upravljanje aplikacijama“ > „Upravljanje aplikacijama usluge“ > „Aplikacija usluge pretrage“ > „FAST Search administracija“ׂdostupne su sledeće opcije.

  • Upravljanje svojstvima

    Popisana svojstva se automatski izdvajaju iz popisanog sadržaja. Popisana svojstva možete učiniti delom utiska korisnika pri pretraživanju tako što ćete ih mapirati sa upravljanim svojstvima.

  • Upravljanje izdvajanjem svojstava

    Funkcija „Upravljanje izdvajanjem svojstava“ u dokumentima identifikuje najvažnije informacije, na primer imena osoba, imena preduzeća i geografska imena/lokacije. Svojstva možete koristiti kako biste poboljšali pretraživanje, na primer, obezbeđujući sužavanje obima pretrage na osnovu svojstava.

  • Upravljanje proverom pravopisa

    Utisak pri pretraživanju možete poboljšati tako što ćete dodati izuzetke od provere pravopisa. Izuzeci od provere pravopisa predstavljaju reči ili fraze koje treba isključiti iz provere pravopisa.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×