Osnovni podaci o predlošcima lokacija omogućenih za objavljivanje

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

SharePoint lokacije za objavljivanje omogućava autori za kreiranje i izmenu Veb sadržaj, a zatim objavite taj sadržaj na intranet ili Internet lokacijom za javnosti. Šta čini lokacije za objavljivanje jedinstvene je kolekcija funkcije koje podržavaju procesa objavljivanja sadržaja. To obuhvata prijavljivanja i odjavljivanja, planiranje i tok posla, slika i stranice biblioteke, Veb segmenti, tipovi sadržaja i tako dalje.

SharePoint lokacija za objavljivanje kreirana je iz predloška lokacije za objavljivanje. Predložak je datoteka koja diktira celokupan izgled i doživljaj lokacije i može da uključuje sledeće:

  • veb segmenti

  • Rasporedi na stranicama

  • Teme

  • Biblioteke slika, stranica i dokumenata

  • Prilagođavanja globalne navigacije ili trake sa alatkama za brzo pokretanje

  • Sadržaj lokacije (sadržaj liste i biblioteke dokumenata)

Dostupno je nekoliko različitih predložaka na nivou lokacije i kolekcije lokacija, a vi možete da odaberete predložak koji želite da koristite kada kreirate lokaciju.

Sledeća tabela opisuje pojedinačno svaki predložak lokacije za objavljivanje.

Predložak

Namena

Poslovni Wiki

Lokacija za objavljivanje znanja koje prikupite i želite da podelite u preduzeću. Pruža utisak lakoće pri uređivanju sadržaja na jednoj lokaciji i može se primeniti na koautorski sadržaj, diskusije i upravljanje projektima.

Portal za objavljivanje

Hijerarhija početnih lokacija za lokaciju zasnovanu na internetu ili za intranet portal. Može se lako prilagoditi pomoću posebnog brendiranja i uključuje matičnu stranicu, probne podlokacije za obaveštenja za štampu, centar za pretraživanje i stranicu za prijavljivanje. Ova lokacija obično ima mnogo više čitalaca nego saradnika i koristi se za objavljivanje veb stranica sa tokovima posla za odobravanje. Ovaj predložak je dostupan samo na nivou kolekcije lokacija.

Lokacija za objavljivanje

Prazna lokacija za proširivanje vaše veb lokacije i brzo objavljivanje veb stranica. Saradnici mogu da rade na radnim verzijama stranica i da ih objavljuju kako bi bile vidljive čitaocima. Lokacija sadrži biblioteke dokumenata i slika za skladištenje sredstava veb objavljivanja i dostupna je samo na nivou lokacije.

Lokacija za objavljivanje sa tokom posla

Lokacija za objavljivanje veb stranica u skladu sa rasporedom pomoću tokova posla za odobravanje. Uključuje biblioteke dokumenata i slika za skladištenje resursa za objavljivanje na vebu. U okviru ove lokacije podrazumevano mogu da se kreiraju samo lokacije sa ovim predloškom. Ovaj predložak je dostupan samo na nivou lokacije kada se za kreiranje lokacije najvišeg nivoa koristi predložak lokacije portala za objavljivanje.

Katalog proizvoda

SharePoint Server 2019 samo. Lokacija za upravljanje podacima kataloga proizvoda koji mogu da se objavljuju na javne lokacije putem pretrage. Katalog proizvoda može da bude konfigurisan tako da podržava proizvoda varijante i svojstva višejezičkim proizvoda. Lokacija sadrži stranice administrator za upravljanje svestrani navigacije za proizvode. Ovaj predložak je dostupan samo na nivou kolekcije lokacija.

Komunikacije lokacije

SharePoint Server 2019 i samo SharePoint Online. Objavljivanje dinamičke, lepi sadržaj osobe u vašoj organizaciji da bi ih obavestio i na teme, događaja ili projekte.

Napomene: 

  • Pri kreiranju podlokacije lokacije za objavljivanje podrazumevano možete da izaberete samo predloške lokacija Lokacija za objavljivanje, Lokacija za objavljivanje pomoću toka posla ili Poslovni wiki. Međutim, možete omogućiti dodatne predloške lokacija tako što ćete izabrati stavke Rasporedi stranica i predlošci lokacija u okviru odeljka Izgled i doživljaj na stranici „Postavke lokacije“.

  • Kolekciju lokacija možete da kreirate pomoću predloška poslovne wiki lokacije samo ako ste administrator skladišta termina. Nije neophodno da budete administrator skladišta termina da biste kreirali podlokaciju koja koristi predložak poslovne wiki lokacije.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×