Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

OneNote za Windows 8 je optimizovan za rad u pokretu. Zato beležnice koje kreirate ili otvorite u ovoj verziji treba da budu uskladištene u oblaku. Otvaranje beležnica lokalno sa računara ili uređaja ne postoji kao opcija.

Ako želite da koristite Windows 8 verziju programa OneNote za rad sa beležnicama uskladištenim na računaru, možete prvo da premestite beležnice u OneDrive ili na SharePoint. Kada beležnice budu u oblaku, prebacite se na OneNote za Windows 8 i otvorite tek otpremljenu beležnicu sa njene nove lokacije.

Napomena: Dodatne informacije potražite u članku Podešavanje programa OneNote da skladišti vaše beležnice u usluzi OneDrive.

Vrh stranice

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×