Ako vidite ovu poruku, ispod pogledajte moguće uzroke, a zatim sledite uputstva kako biste rešili problem i ponovo pokušajte da uradite sinhronizaciju.

Za aplikacije pošte ili kalendara na računaru

Vaš računar mora biti usaglašen sa bezbednosnim zahtevima koje podešava administrator e-pošte

Obratite se administratoru za informacije o smernicama koje se odnose na vaše poštansko sanduče. Većina smernica može automatski da se primeni pomoću aplikacija Pošta i Kalendar, ali postoje određeni slučajevi u kojima treba preduzeti neku radnju, kao što su radnje navedene ispod:

 • Uverite se da vaš korisnički nalog ima administratorska prava na računaru.

 • Postavite jake lozinke za sve administratorske naloge na računaru.

 • Uverite se da svi korisnici računara mogu da promene svoju lozinku.

 • Onemogućite naloge gosta.

 • Šifrujte sve particije na računaru softverom za šifrovanje.

Ponovo pokrenite računar i pokušajte da uradite sinhronizaciju kada unesete ove promene.

Tipovi naloga podržavaju dužinu i složenost lozinke

Obratite se administratoru e-poštu da biste saznali vrednosti smernica za lozinku za poštansko sanduče. Tipovi naloga imaju različite nivoe podrške za smernice za dužinu i složenost lozinke.

 • Smernica MinDevicePasswordLength definiše minimalnu dužinu lozinke.

 • Smernica MinDevicePasswordComplexCharacters definiše minimalni broj tipova znakova koje lozinka naloga treba da sadrži da bi ispunila bezbednosne zahteve. Tipovi znakova su definisani kao:

  • Mala abecedna slova

  • Velika abecedna slova

  • Brojevi

  • Znakovi koji nisu alfanumerički

Na primer, ako vrednost smernice MinDevicePasswordComplexCharacters iznosi 2, lozinka sa velikim i malim abecednim slovima bi trebalo da bude dovoljna, kao i lozinka sa malim abecednim slovima i brojevima.

Tipovi naloga imaju različite nivoe podrške za smernice za dužinu i složenost lozinke, kao što je opisano u daljem tekstu.

 • Lokalni nalozi

  Lokalni nalozi mogu da podržavaju smernicu za punu dužinu lozinke, ali mogu da podržavaju samo tri tipa znakova, a ne sva četiri tipa koje navodi Exchange Active Sync (EAS) protokol. Ako je smernica EAS podešena da zahteva četiri tipa znakova, svi lokalni nalozi će prestati da budu usaglašeni. Do toga dolazi zato što operativni sistem Windows ne podržava izričito biranje broja složenih znakova u lozinki. Umesto toga, on zahteva da lozinke zadovoljavaju određeni nivo složenosti. Ta složenost je predstavljena sa tri tipa znakova, stoga Windows nalozi ne mogu da podrže smernicu EAS koja zahteva da vrednost smernice MinDevicePasswordComplexCharacters bude veća od 3.

 • Microsoft nalozi

  Microsoft nalog (ranije poznat pod imenom Windows Live ID) je ono što koristite uz Microsoft uređaje i usluge. Microsoft nalozi nameću minimalnu dužinu lozinke od 8 znakova i 2 tipa znakova u lozinki. Stoga Microsoft nalozi mogu biti usaglašeni ako vrednost smernice MinDevicePasswordLength podesite na manje od 8 ili tačno 8 znakova, a vrednost smernice MinDevicePasswordComplexCharacters podesite na manje od ili tačno 2 tipa.

  Do grešaka u neusaglašenosti dolazi ako su smernice EAS strože od onih koje nameću Microsoft nalozi. Da biste sinhronizovali e-poruke u ovom scenariju, idite na postavke naloga i prekinite vezu sa svim Microsoft nalozima.

 • Nalozi domena i Azure Active Directory nalozi

  Nalozi domena i Azure Active Directory nalozi ne procenjuju se lokalno za smernice za lozinke koje su podešene smernicama EAS, jer se pretpostavlja da smernice EAS i smernice za nalog domena pripadaju istom autoritetu naloga. Ove smernice obuhvataju složenost, dužinu, istek i postavke istorije.

Za aplikacije Outlook pošte ili Outlook kalendara na mobilnom uređaju

Uređaj mora biti usaglašen sa bezbednosnim zahtevima koje podešava administrator e-pošte

Obratite se administratoru da biste proverili koje smernice se odnose na vaše poštansko sanduče. Većina smernica može automatski da se primeni pomoću aplikacija Pošta i Kalendar, ali postoje određeni slučajevi u kojima vi treba da preduzmete neku radnju. Na primer, obavezno uradite sledeće:

 • Šifrovanje svih particija na mobilnom uređaju softverom za šifrovanje.

 • Ponovo pokrenite uređaj i pokušajte sinhronizaciju nakon unošenja te promene.

Poslednji put ažurirano 19.11.2015.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×