Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Od međunarodnih putovanja sa prijateljima do odmora za vikend sa porodicom, različita putovanja zahtevaju različite planove. Sa toliko pokretnih delova, lako se gubite u detaljima. Ovo je mesto na koje dolazimo. Koristite Microsoft aplikacije i usluge koje poznajete i volite da se organizujete, tako da možete da provedete manje vremena planiranjem i više vremena za zabavu.

Ideje za grupno putovanje

Kako da isplanirate grupno putovanje ili putovanje

Prozivka! Planiranje putovanja sa drugima je grupni napor. Od zajedničkog preraspoređivanja i sužavanja dostupnosti, rukovanja ljudima da donesu odluku mogu da se dočekaju kao mačke herdinga. Umesto da se bavite dugim lancima e-pošte ili neorganizovanim tekstualnim nitima, oslanjajte se na aplikacije i proizvode korporacije Microsoft koji će vam pomoći.

Digitalni binder za skladištenje svega

Uz OneNote lako možete da zadržite sve što vam je potrebno za putovanje, organizovano i uz vas. Pravite odeljke za različite potrebe kao što su poruke za koje postoji veliki broj poruka, a koji putuju, ikone i još mnogo toga.

Možete da mu pristupite sa bilo kog mesta gde imate internet vezu... i besplatno je!

Pregledač ne podržava video.

Nema više žongliranje kartica pregledača u pregledaču Edge

Dok pregledate veb, možete lako da dodate sadržaj kao što su slike u kolekciju u pregledaču Edge. Ovo vam je dostupno da lako pretražite i prikupite inspiraciju za odredišta bez kopiranja lepljenjem!

> O kolekcijama u edgeu

"Volim samo da imam SVE na jednom mestu."

Savet:  Razmotrite sezonalnost i posebne potrebe
Popularni događaji mogu da znače veće cene i pretrpanost. Razmotrite ove faktore za osobe koje možda imaju posebne potrebe u grupi. Na primer, osoba sa otežanim pristupom može imati poteškoća sa pokretljivostom kada se oduzme veliki događaj.

Prilikom putovanja u grupi, važno je da budete svesni svih potreba. Od informacija o kontaktu za hitni slučaj do alergija, svaka osoba treba da ispuni informacije o hitnim slučajem i da ih učini pristupačnim grupi, u svakom slučaju.

Savet:  Uočite kulturu
Putujete međunarodno? Budite razumni u nameri da ispunite prilagođene stvari, veštost i uobičajene zakone zemlje kojoj posećujete. Istraživanje ovih stvari može dugo da vas istraži da biste se uverili da poštujete i bezbedno.

Budžet za grupno putovanje ili putovanje

Budžet za grupno putovanje ili putovanje

Ako je u pitanju novac, to može biti veoma suvišno... naročito sa prijateljima i porodicom sa kojima putujete. Bez obzira na to da li planirate kratak put ili dugo ekskurziju, važno je da planirate budžet i pratite troškove kako ne biste prekoračili vreme zabave. Uz ove alatke za praćenje budžeta i budžeta, možete da preskočite prevlačanje i da se usredsredite na uživanje u vremenu.

Koliko želite da potrošite na putovanju? U zavisnosti od potreba putovanja i lične željene postavke, u koje želite da uložite novac.

Praćenje budžeta za odmor

Jednostavno unesite cenu stavke, na primer hotel, let ili prevoz i pustite da vam radni list pokaže koliko ste planirali u obrnuto u rezultatu od stvarnog troška.

Planer budžeta za odmor za Excel

Savet:  Prvo proverite sopstvene finansije

To može da izgleda kao uobičajeni smisl, ali je lako oduševiti grupa. Prvo pogledajte sopstvene finansije i odlučite koja su ograničenja i razmislite o tome šta vam je važno. Na primer, ako ste u ishrani, možda ćete želeti da iskoristite jeftiniju avio-kompaniju da biste jeli u hrane.

Savet:  Napravite ugovore pre putovanja

To može biti razgovor u razgovoru koji ćete voditi u razgovoru koji ćete voditi, ali prihvatanje grupe unapred može da sačuva mnogo potencijalnih argumenata kasnije. Na primer, da li svi plaćaju jednako %? Da li jedna osoba plaća prevoz, a druga za loking?

"Drago mi je što više ne postoji problem u vezi sa tome ko je potrošio koliko više..."

Planer troškova putovanja

Ovaj Excel vam pomaže da procenite troškove razdeljenog odmora.

Planer troškova putovanja za Excel

Kreirajte savršen itinerary putovanja

Kreirajte savršen itinerary putovanja

Ovo je zabavan deo – pa makar zabavan deo planiranja. Kreiranje itinerary je sve u otkrivanju i uočavanju potencijalnog odmora. Hotel na sjajnom mestu, najbolje ocenjeni restorani u blizini, ikone i još mnogo toga. Ima mnogo toga za pronalaženje (i organizovanje)... ako postoji samo jedno mesto za to. O sačekajte, ima.

Inteligentni planer putovanja uz Bing

Šta ako postoji inteligentna (i besplatna) alatka koja vam može pomoći da isplanirate put? Bing Itineraries nudi optimalna putovanja i vremena dok unosite odredišta. Takođe nudi pouzdane preporuke od TripAdvisor na osnovu vaše lokacije.

Trip itinerary and map planner with Bing

Savet:  Različiti odmori zahtevaju različite potrebe
Međunarodna putovanja mogu da zahtevaju posetilac/turistički pritoka. Morate unapred da istražite ovo i uverite se da ste zahtevali jedno vreme za putovanje.

"Nikad nisam razmišljao o tome da će sve što mi je potrebno za planiranje puta biti Bing!"

Savet:  Planiranje vremena bez ičega
Može delovati suprotstavno intuitivnim... ali odaberite zanimljivu oblast i dajte sebi vreme da lutate. Nikada ne znate koje skrivene gemove možete da pronađete kada usporite i pogledate oko sebe.

Trip itinerary template

Radije biste pristup DIY-u? Dobijamo ga. Ponekad je bolje da jednostavno uradite sve ispošto. Ovaj radni list olakšava i sami popunjavanje detalja.

Travel itinerary planer for Excel

Saveti pre nego što krenete na grupni odmor

Kreiranje i deljenje uspomena na odmoru

Letovi i smeštaj rezervisani, rezervisani restorani, kupljene tikete... Sve je spremno. Ili vi? Ako ste se ikada osećali kao da ste navigajući senčenje "Mislim da sam nešto zaboravio/a" znate samo o čemu govorimo. Dobijete drugo mišljenje kako biste se uverili da ste potpuno spremni za putovanje uz ove korisne alatke.

Rušenje jezičke barijere

Ako odete na odredište na kom ne govorite jezik, to ne mora da bude pomalo zamuljano. Uz malu pomoć korporacije Microsoft, možete da pretvorite telefon u prevodilac uživo da biste se išli na nepoznata mesta. Microsoft aplikacija Prevodilac može da prevede tekst, govor i slike kao što su meniji i znakovi. Može da vam pomogne da pričate kao lokalno tako što ćete čuti prevedene fraze koje će vam pomoći sa izgovorom.

Pregledač ne podržava video.

Leti sa psom?

Imamo ovu korisnu listu za proveru koja će vam pomoći da se uverite da ste obuhvaćeni svim osnovama za svog krznatog prijatelja.

Lista za proveru putovanja pasa u programu Word

Savet:  Putovanje sa kućnim ljubimcima
Različite avio-kompanije imaju različite smernice za kućne ljubimce. Unapred istražite koje smernice za kućne ljubimce ima vaša avio-kompanija, jer mogu imati ograničenja ili smernice za zdravlje. Pre svega se uverite da su vaši krznati pratioci spremni za let, sa puno hrane i vode.

Savet:  Putovanje sa osobom ili decom
Uverite se da ste poneli odgovarajuću ličnu identifikaciju, odeću odgovarajuću za vremensku prognozu, bilo koji lekov i navedite ga o tome kako da se obratite nekome u slučaju pojave virusa. U zavisnosti od tipa putovanja, možda ćete želeti da razmotrite i putovanje osiguranja ili drugih meru predostrožnosti za bezbednost.

Lista za proveru za izlaz iz grada

Ima mnogo toga što ne želite da zaboravite. Ova lista za proveru olakšava vam da se uverite da ste spremni za stvari koje su vam potrebne.

Lista za proveru za odmor u Excel

Kreiranje i deljenje uspomena na odmoru

Kreiranje i deljenje uspomena na odmoru

Kada se vratite iz svoje avanture, prva stvar koju želite da uradite je da podelite neverovatne uspomene koje ste stvorili... ali pre nego što to uradite, trebalo bi da se uverite da su vam sve fotografije snimljene na putovanju dostupne.

Jedno mesto za skladištenje svih

Možete da napravite fasciklu koja se deli samo sa osobama iz grupe za putovanja. Tamo možete da dodate sve slike, kao i da otpreme svoje. To je veoma jednostavan način da se uverite da svi mogu da dele fotografije.

Sa mnogo fotografija koje sada možete da uronite u kreiranje priče za deljenje sa prijateljima i porodicom!

Pregledač ne podržava video.

Dinamičke moderne priče sa Sway

Možete lako da kreirate i delite sopstvenu veb priču popunjenu slikama sa putovanja i anketama. Delite URL adresu sa drugima i inspirišite ih da putuju. Pogledajte ovaj predložak da biste počeli.

Predložak priče "Odmor" u uslugu Sway

Savet:  Napravite deljenu OneDrive pre nego što je napustite
To olakšava svima da otpremaju fotografije tokom putovanja, tako da ne morate da ih sve čekate odjednom!

"Sway je tako lep... Ne mogu to da preo nemam. Napravio sam jedan za moj prijatelj, a moji roditelji će i dalje moći da ga pogledaju!"

Savet:  Ispričajte priču sa više slika
Kada kreirate foto-knjigu ili priču za pamćenje, važno je zapamtiti detalje. Delite tidbitove koje ste naučili tokom svog iskustva da biste pomogli da oživite priču sa odmora!

Uz mnogo predložaka i ideja za dizajn koji vam inteligentno pomažu da kreirate rasporede koji zadovoljavaju vaše potrebe, PowerPoint može da bude ultimativna alatka za digitalni foto-album.

Premium travel album template

Ovo je premium predložak PowerPoint za pretplatnice. Takođe možete ovde da pogledate druge predloške foto-albuma koji su dostupni besplatno.

Travel photo album in PowerPoint

Želite još?

Planiranje događaja

Saznajte više o drugim načinima upravljanja životom uz Microsoft 365

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×