Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Pomoću ličnih opcija možete da navedete kako ćete biti identifikovani na sastanku, dodate ili promenite broj telefona i potvrdite ili izaberite drugi audio uređaj za konferencijske pozive.

Šta želite da uradite?

Prikaži lične opcije

Lične opcije možete da prikažete tako što ćete uraditi nešto od sledećeg:

  • Pre nego što se pridružite sastanku, kliknite na dugme Start, izaberite stavku Svi programi, kliknite na dugme Microsoft Lync 2010 Attendee, a zatim izaberite stavku Lično.

  • Kada ste na sastanku, u bilo kom trenutku kliknite na dugme Opcije, a zatim izaberite stavku Lično.

Vrh stranice

Izaberite kako ćete se pridružiti sastanku

Morate da pružite informacije o tome kako želite da se pridružite Microsoft Lync 2010 Attendee sastanku i te informacije možete da promenite u bilo kom trenutku. Sastanku možete da se pridružite na sledeći način. U okviru Lično, u okviru Identifikacija pridruživanja sastanku izaberite opciju Pridruži se kao gost i otkucajte ime po kojem želite da bude prepoznato u sastanku, na primer, puno ime ili ime i prezime i prezime.

Vrh stranice

Podešavanje ili promena brojeva telefona

Neke brojeve telefona možete da dodate ili promenite u ličnim opcijama tako što ćete kucati u poljima za stavke Poslovni Telefon, Mobilni Telefon, Home Telefon ili Other Telefon. Ovo su brojevi telefona koje možete da izaberete sa padajuće liste Pridruživanje konferencijskim pozivima. Više detalja potražite u sledećem odeljku.

Vrh stranice

Odaberite audio-uređaj za konferencijski poziv

U okviru Lično, u okviru Pridruživanje konferencijskim pozivima , kada kliknete na padajuću listu Pridruživanje konferencijskim pozivima sa padajuće liste, prikazuju se brojevi telefona koje ste uneli, kao i unos za Lync učesnika. Izbor Lync attendee znači da želite da se pridružite pomoću integrisanog zvuka i video zapisa. U tom slučaju, biće korišćeni podrazumevani audio uređaji računara.

Pored toga, u ovom odeljku možete da potvrdite izbor u polju za potvrdu koje ukazuje na to da želite da budete upitani da potvrdite ili izaberete drugi izvor zvuka.

Vrh stranice

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×