Pomoću opcija Lično možete navesti načina na koji ćete biti identifikovani na sastanku, dodati ili promeniti broj telefona ili potvrditi audio uređaj za konferencijske pozive ili izabrati drugi.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Prikaz ličnih opcija

Lične opcije možete prikazati na sledeći način:

  • Pre nego što se pridružite sastanku, kliknite na dugme Start, izaberite stavku Svi programi, izaberite stavku Microsoft Lync 2010 Attendee, a zatim stavku Lično.

  • Kada ste na sastanku, u bilo kom trenutku kliknite na dugme Opcije, a zatim izaberite stavku Lično.

Vrh stranice

Izbor načina pridruživanja sastanku

Potrebno je da pružite informacije o načinu na koji želite da se pridružite Microsoft Lync 2010 Attendee sastancima i te informacije možete promeniti u bilo kom trenutku. Sastanku se možete pridružiti na dva načina. U okviru „Lično“, u okviru „Identifikacija pri pridruživanju sastanku“ uradite nešto od sledećeg:

  • Potvrdite izbor u polju za potvrdu Pridruži se pomoću akreditiva preduzeća i otkucajte e-adresu preduzeća u polju Adresa za prijavljivanje.

  • Potvrdite izbor u polju za potvrdu Pridruži se kao gost i otkucajte ime po kojem želite da vas prepoznaju na sastanku, na primer puno ime ili ime i poslednji inicijal.

Vrh stranice

Podešavanje ili promena brojeva telefona

Brojeve telefona u ličnim opcijama možete dodati ili promeniti tako što ćete ih otkucati u poljima Telefon na poslu, Mobilni telefon, Telefon kod kuće ili Drugi telefon. Ovo su brojevi telefona koje možete izabrati sa padajuće liste Pridruži se konferencijskom pozivu sa. Više detalja potražite u sledećem odeljku.

Vrh stranice

Izbor audio uređaja za konferencijski poziv

U okviru „Lično“, u okviru Pridruživanje konferencijskim pozivima, kada kliknete na padajuću listu Pridruži se konferencijskom pozivu sa , prikazuju se brojevi telefona koje ste uneli, kao i stavka u okviru Lync Attendee. Izbor stavke „Lync Attendee“ znači da želite da se pridružite pomoću integrisanog zvuka i videa. U tom slučaju će se koristiti podrazumevani audio uređaji na računaru.

Pored toga, u ovom odeljku možete potvrditi izbor u polju za potvrdu koje ukazuje na to da želite da se od vas traži da potvrdite izvor zvuka ili izaberete drugi.

Vrh stranice

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×