Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Podešavanje naprednih opcija integracije telefona

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako opcija je uključena za vaše preduzeće, možete da integrišete telefona koji nije-UC (objedinjenu komunikaciju) sa Skype za posao . To znači da možete da kontrolišete neke funkcije telefon sa Skype za posao. Na primer, možete da pokrenete poziv jednim klikom miša iz Skype za posao koji će zvone na telefonu na radnoj površini privatne.

Preporučujemo da koristite telefon koji je UC certifikovani. Ne možete praviti video poziv između dva drugi telefonski sistemi. Više informacija potražite u članku telefoni i uređaji za Skype za posao.

Da biste automatski podesili sistem, kliknite na Korišćenje automatske konfiguracije da biste dozvolili Skype za posao konfiguriše vašu integraciju telefona.

Da biste ručno podesili integraciju telefona, uradite sledeće:

  1. Izaberite stavku Više opcija.

  2. Izaberite stavku navođenje ručne konfiguracije.

  3. Za URI daljinske kontrole poziva (sip), otkucajte URI (uniform resource identifier) servera za računarsku integraciju telefona koji upravlja telefonskim uslugama za vas. Ako ne znate URI daljinskog upravljanja pozivima, kontaktirajte vaš tim za podršku.

    URI je oblik Session Initiation Protocol (SIP) adrese. URI daljinske kontrole poziva izgledaće otprilike ovako: sip:+13165551465@SEATTLE-LCSCTI-02.corp.contoso.com.

  4. Za URI telefona (tel), otkucajte URI telefona kojim želite da upravljate. Ako ne znate URI telefona, kontaktirajte svoj tim za podršku.

    Postoji nekoliko standardne formate brojeva za telefon URI-Ji. Više informacija potražite u članku „RFC: 3966 - URI identifikator za brojeve telefona”, koji je dostupan u https://www.rfc-editor.org/rfc/rfc3966.txt. Telefonska URI će izgledati ovako: tel: +14255550146; lokal = 51459.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

PRIDRUŽITE SE MICROSOFT 365 INSAJDERIMA >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×