Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Podešavanje opštih opcija u programu Skype za posao

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete da podesite oblikovanje trenutnih poruka, pomognete korporaciji Microsoft da unapredi Skype za posao, pomognete svom osoblju za tehničku podršku da rešava probleme i podesite odakle je Skype za posao dostupan kada je preduzeće zatvoreno.

Podešavanje opcija prozora za razgovor

Izbori opcija u Prozoru razgovora određuju da li će program Skype za posao da čuva vaš prikaz razgovora između sesija i šta se dešava kada se Skype za posao premesti u zadnji plan tokom aktivnog razgovora.

  • Ako želite da Skype za posao zapamti koji razgovori su u prikazu na karticama svaki put kada se odjavite i da automatski ponovo prikaže te razgovore sledeći put kada se prijavite, izaberite Ponovo otvori moje razgovore kada se prijavim.

  • Da biste prikazali prečice kontrola poziva ako se aktivni Skype za posao sastanak premesti u zadnji plan, izaberite Prikaži kontrole poziva kada je Skype za posao u zadnjem planu.

Izaberite opcije da biste pomogli da se poboljša Skype za posao

Ako vaša organizacija omogućila funkciju, možete odabrati da biste učestvovali u na Microsoft korisničkog iskustva za unapređenje na osnovu Program (CEIP). Ako odaberete da učestvujete, računaru ili uređaju će automatski šalji informacije korporaciji Microsoft o tome kako da koristite Skype za posao. Informacije sa vašeg računara se kombinuje sa drugim podacima CEIP pomažu korporaciji Microsoft da rešite probleme i poboljšanje proizvoda i funkcija koje klijenti najčešće koriste. Da biste saznali više o programu CEIP, pogledajte Microsoft obogaćivanje.

  • Da biste učestvovali u programu CEIP, u okviru Pomozite nam da poboljšamo izaberite Prijavi se za program za unapređenje na osnovu korisničkog iskustva.

Možete takođe odabrati da se informacije o greškama automatski šalju korporaciji Microsoft, naročito problemi pri prijavljivanju na Skype za posao i problemi sa vezom Skype za posao sastanka. Ove informacije nam pomažu da otkrijemo uzrok problema.

  • Da biste slali informacije o greškama sa prijavljivanjem i na Skype za posao sastanku, izaberite Šalji korporaciji Microsoft informacije o programu za unapređenje aplikacije Skype za posao.

Podešavanje opcija vođenja evidencije da biste pomogli timu podrške da reši probleme

Sistemske evidencije se ponekad koriste za analiziranje problema. Tehnička podrška na vašem radnom mestu će vas možda s vremena na vreme zamoliti da prikupite evidencije kako biste im pomogli u rešavanju problema. Ako oni žele da prikupljate informacije o programu Skype za posao, odeljak Pomozite timu za podršku da vam pomogne je mesto gde možete da pokrenete prikupljanje evidencije.

  • Da biste promenili nivo vođenja evidencije, na spisku Vođenje evidencije u programu Skype za posao izaberite opciju Potpuno, Minimalno ili Isključeno. Pitajte tehničku podršku koju opciju da odaberete.

  • Ponekad evidencije događaja u operativnom sistemu Windows mogu da ukažu na probleme u programu Skype za posao. Da biste uključili Windows evidentiranje događaja, izaberite Prikupljaj i informacije o rešavanju problema korišćenjem Windows evidentiranja događaja.

Podešavanje opcija prozora aplikacije

Kada u programu Skype za posao kliknete na dugme Zatvori (X) u gornjem desnom uglu glavnog prozora, Skype za posao nastavlja da radi, tako da možete da dobijate obaveštenja o dolaznim pozivima ili porukama. Dugme Zatvori podrazumevano umanjuje Skype za posao na traku zadataka. Međutim, možete odabrati da prozor programa Skype za posao bude umanjen na sistemsku traku poslova (nalazi se krajnje desno od trake zadataka) umesto na traku zadataka, tako što ćete u okviru Prozor aplikacije potvrditi izbor u polju za potvrdu Umanji na sistemsku traku umesto na traku zadataka.

Napomena: Ako izaberete ovu opciju, ona neće stupiti na snagu dok ne izađete iz programa Skype za posao, a zatim ga ponovo otvorite. U glavnom prozoru programa Skype za posao izaberite meni Opcije, izaberite stavku Datoteka, izaberite Izađi, a zatim se ponovo prijavite u program Skype za posao.

Vrh stranice

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Pronađite rešenja za uobičajene probleme ili potražite pomoć od agenta za podršku.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×