Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Podešavanje opcija spiska kontakata u Skype za posao

Prozor „Opcije spiska kontakata“ u programu Skype za posao je mesto gde možete podesiti način na koji želite da vaši kontakti budu prikazani.

 • Prikaži moje kontakte na sledeći način: Spisak kontakata podrazumevano uključuje imena i slike ako su one dostupne. Da se slike ne bi prikazivale (čime se duplira broj kontakata koji se mogu prikazati odjednom), kliknite na dugme Samo ime kontakta (jedan red).

 • Sredi listu: Kontakti su podrazumevano navedeni po abecednom redu unutar date grupe. Ako biste radije da budu uređeni po dostupnosti, kliknite na dugme Po dostupnosti.

 • Prikaži ove informacije:

  • Ime kontakta (umesto e-pošte) Navodi kontakte po imenu (podrazumevano izabrano).

  • Status kontakta   Dodaje opisnu frazu, kao što je „Na sastanku“ ili „Razgovara na drugom telefonu“, na traku prisutnosti sa bojama na svakom spisku (podrazumevano izabrano).

  • Prikaži kontakte sa statusom „nisam tu“, „van mreže“ i „nepoznato prisustvo“ u zasebnoj grupi Prikazuje ove nedostupne kontakte u jednoj kategoriji na dnu prikaza kontakata (podrazumevano isključeno).

  • Grupa omiljenih kontakata Obuhvata omiljene kontakte kao posebnu grupu (podrazumevano izabrano).

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×