Podešavanje opcija za dolazne pozive

Napomena: Prosleđivanje poziva i istovremeno pozivanje nisu dostupni za većinu korisnika sistema Office 365 niti u programu Lync Basic.

  1. Na početnom ekranu Lync aplikacije za Windows prodavnicu i izaberite svoju sliku, a zatim stavku Promeni prosleđivanje poziva.

  2. Na tabli „Lync opcije“, u okviru Prosleđivanje poziva, sa liste Dolazni pozivi izaberite nešto od sledećeg:

  3. Ne prosleđuj    Izaberite ovu opciju ako želite da pozivi zvone samo na telefonu na poslu ili u programu Lync.

  4. Prosledi moje pozive    Izaberite ovu opciju da bi se prosleđivali svi pozivi i da ne bi zvonili pozivi na telefonu na poslu ili u programu Lync. Ako izaberete ovu opciju, sa liste Prosledi moje pozive na: izaberite stavku Govorna pošta, broj odnosno kontakt ili stavku Novi broj, a zatim otkucajte broj. Sa liste Ove postavke će važiti izaberite vreme tokom kojeg želite da se pozivi prosleđuju: Sve vreme ili Tokom radnog vremena navedenog u programu Outlook.

Snimak ekrana opcija za prosleđivanje za dolazne pozive sa opcijama za prosleđivanje govornoj pošti i za stalnu primenu

  • Istovremeno pozoviIzaberite ovu opciju ako želite da vaši pozivi istovremeno zvone na telefonu na poslu i drugom broju, na primer mobilnom telefonu. Ako izaberete ovu opciju, sa liste Istovremeno pozovi    izaberite broj ili stavku Novi broj, a zatim otkucajte broj. Sa padajuće liste Ove postavke će važiti izaberite kada želite da koristite istovremeno pozivanje: Sve vreme ili Tokom radnog vremena navedenog u programu Outlook.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×