Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Podešavanje opcija za obaveštenja u programu Skype za posao

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Skype za posao prikazuje obaveštenja u nekoliko situacijama – kao što su kada vas neko doda na spisak kontakata ili kada neko započne razgovor. Skype za posaoOpcije > obaveštenja stranice omogućava vam da odlučite kada gde i od koga će videti ova obaveštenja.

Želite li da primite obaveštenje kada vas neko doda u spisak kontakata?

  1. Izaberite Obaveštenja.

  2. U okviru Opšta obaveštenja potvrdite izbor u polju Obavesti me kad me neko doda u svoj spisak kontakata. Zatim u poljima „Prikaz“ i „Položaj“ navedite na kom monitoru i mestu želite da se ovo obaveštenje pojavi.

Kada izaberete ovu postavku i neko vas doda na spisak kontakata, pored obaveštenja, Skype za posao će tu osobu dodati na spisak osoba koje ćete možda poželeti da dodate na svoj spisak kontakata. Kada god to poželite, možete pregledati ovaj spisak tako što ćete kliknuti na karticu Novo u prikazu kontakata u glavnom prozoru programa Skype za posao. Pogledajte spisak potencijalnih kontakata, odlučite koga ćete dodati na svoj spisak kontakata i, ako želite, novim kontaktima dodelite odnos privatnosti.

Ne želite obaveštenje kada vas neko doda kao kontakta? Želite da automatski dodate osobu u svoj spisak kontakata ako vas ona doda u svoj?

Ako želite, možete izabrati da automatski dodajete na svoj spisak kontakta sve osobe koje su vas dodale na svoj spisak kontakata. Ako odaberete ovu postavku, nikad nećete videti kontakte na spisku Novo. Svaka osoba koja vas doda u svoj spisak automatski se dodaje na vaš spisak kontakata i dodeljuje joj se odnos privatnosti „Kolega“.

  1. Izaberite Obaveštenja.

  2. U okviru Opšta obaveštenja opozovite izbor u polju Obavesti me kad me neko doda u svoj spisak kontakata.

Nekada treba da „zatvorite vrata“. Podesite opciju obaveštenja kada vam je status Ne uznemiravaj

Ako ste veoma zauzeti, možete podesiti status na Ne uznemiravaj kako bi vas ljudi manje prekidali dok radite. Međutim, verovatno ćete želeti da i dalje budete dostupni za važne kontakte. Možete napraviti izuzetak za kontakte kojima ste dodelili odnos Radna grupa (to su obično najbliži saradnici).

U okviru Kad je status „Ne uznemiravaj“ izaberite neku od sledećih opcija:

  • Kliknite na Ne prikazuj obaveštenja da biste sakrili sva Skype za posao obaveštenja da niko ne bi mogao da vas prekida.

  • Kliknite Prikaži samo obaveštenja o razgovoru od osoba u odnosu privatnosti „Radna grupa“ da biste videli zahteve za razgovor samo od članova radne grupe i da biste sakrili sva ostala obaveštenja.

  • Kliknite na Prikaži sva obaveštenja, ali samo obaveštenja o razgovorima od osoba u odnosu privatnosti „Radna grupa“ da biste videli sva obaveštenja, ali da biste ograničili zahteve za razgovor samo na one koje šalju članovi radne grupe.

Takođe možete da podesite opcije obaveštenja za kontakte koji ne koriste Skype za posao

Skype za posao podržava da vam Skype korisnici budu kontakti (kada je Skype korisnik prijavljen pomoću svog Microsoft naloga), ako je preduzeće konfigurisano tako da podržava spoljne kontakte. Obratite se tehničkoj podršci na radnom mestu za više detalja.

Izaberite odgovarajuću opciju u okviru Kontakti koji ne koriste Skype za posao da biste od Skype kontakata dobijali obaveštenja o svim Skype za posao komunikacijama, samo o nekim ili da uopšte ne biste dobijali obaveštenja.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×