Podešavanje opcije napredne veze u programu Skype za posao

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

U dijalogu Više opcija za postavke veze je gde možete izmeniti postavke koje saopštavaju Skype za posao kako da se poveže sa serverima Skype za posao .

Važno: Obično, ne treba promenite Skype za posao prijavljivanje postavke. Ne odaberite ručnu konfiguraciju, osim ako tim za podršku vam kaže da i pruža detaljna uputstva o ispravne vrednosti da biste koristili.

 1. U glavnom prozoru Skype za posao , kliknite na dugme Opcije Dugme "Opcije" u programu Skype za posao > lične.

 2. U okviru moj nalog, izaberite stavku Više opcija.

 3. U dijalogu Više opcija za postavke veze izaberite jedan od dva načina:

  • Automatska konfiguracija    Odaberite ovo da biste omogućili Skype za posao Server automatski konfiguriše vaše postavke veze.

  • Ručna konfiguracija    Ponovo, odaberite ovo samo ako vam je rekao da tim podrške – i samo ako ste dali imena servera koja treba da koristite.

   • Ime unutrašnjeg servera    Otkucajte na potpuno određeno ime domena (FQDN) od vaše Skype za posao servera.

   • Ime spoljašnjeg servera    Otkucajte potpuno određeno ime domena (FQDN) od vaše Skype za posao servera ili Edge servera.

Podešavanje ličnih opcija u programu Skype za posao

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×