Možete da kontrolišete da li želite da Lync upućujete audio i video pozive i delite sadržaj sastanka koristeći samo Wi-Fi ili koristeći mobilnu vezu za prenos podataka kada niste povezani sa Wi-Fi mrežom.

Da biste prikazali ili promenili postavke korišćenja podataka:

  • Na ekranu Moje informacije dodirnite Opcije. Wi-Fi postavke će biti prikazane na vrhu ekrana. U opciji Zahtevanje Wi Fi… dodirnite postavku koju želite da promenite.

Ovo su moguće postavke, podrazumevane vrednosti i njihov značaj:

Tip korišćenja podataka

Podrazumevana postavka

Šta ovo znači

Šta se dešava ako promenite ovu postavku…

Zahtevanje Wi-Fi mreže za VoIP

ISKLJUČENO

Lync će pokušati da koristi Wi-Fi da upućuje Lync pozive, ali kada niste povezani sa Wi-Fi mrežom, Lync će koristiti mobilnu vezu za prenos podataka.

... na UKLJUČENO: Ako ste povezani sa Wi-Fi mrežom, Lync će pokušati da koristi Wi-Fi za pozive. Ako niste povezani sa Wi-Fi audio ili video pozivom, Lync vas ponovo na broj koji navedete. U ovom scenariju bićete povezani samo sa zvučnim delovima Lync poziv. Video neće biti dostupan. To može dovesti do upotrebe minuta tarifnog paketa za mobilni telefon.

Zahtevaj Wi-Fi za video

UKLJUČENO

Lync će koristiti samo Wi-Fi za upućivanje Lync video poziva. On nikad neće koristiti mobilnu vezu za prenos podataka za slanje ili primanje video prikaza.

... za ISKLJUČENO: Lync će koristiti mobilnu vezu za prenos podataka za slanje i prijem video zapisa kada niste povezani sa Wi-Fi mrežom. Ako ste povezani sa Wi-Fi mrežom, Lync da umesto toga koristite Wi-Fi za video zapis. Video nije dostupan za pozive koji se povezuju putem broja mobilnog telefona preko mobilne mreže za prenos glasa.

Zahtevanje Wi-Fi mreže za sadržaj

UKLJUČENO

Lync će koristiti samo Wi-Fi primanje sadržaja sastanka. On neće koristiti mobilnu vezu za prenos podataka za prijem sadržaja sastanka.

... za ISKLJUČENO: Lync će koristiti mobilnu vezu za prenos podataka kako bi vam omogućio da primate sadržaj sastanka kada niste povezani sa Wi-Fi mrežom. Ako ste povezani sa Wi-Fi mrežom, Lync će pokušati da koristi Wi-Fi mrežu za primanje sadržaja sastanka.

Vrh stranice

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×