Podrška za čitač ekrana za OneDrive

Dekorativna ikona. sadržaj čitača ekrana

Ovaj članak je za osobe sa oštećenim vidom koje koriste program čitača ekrana sa Office proizvodima i deo je skupa sadržaja Office. Uopšteniju pomoć potražite u članku matičnu stranicu Microsoft podrške.

AplikacijaOneDrive i fascikle OneDrive za posao ili školu da obezbede dostupan prostor za skladištenje u oblaku za lične i poslovne datoteke. Na računaru možete da koristite obe usluge pomoću čitača ekrana i tastature.

Na ovoj stranici možete da pronađete veze ka člancima pomoći za pristupačnost koje su napisane za osobe koje koriste čitače ekrana uz aplikacijuOneDrive i OneDrive za posao ili školu.

 OneDrive na Windows

OneDrive za posao ili školu naWindows

OneDrive za posao ili školu pruža dostupan prostor za skladištenje u oblaku za lične i poslovne datoteke. Možete da ga koristite uz pokrete dodirom i TalkBack čitač ekrana na Android uređaju.

Na ovoj stranici možete da pronađete veze ka člancima pomoći za pristupačnost koje su napisane za osobe koje koriste čitače ekrana uz OneDrive za posao ili školu.

OneDrive za posao ili školu na Android uređaju

AplikacijaOneDrive za veb i veb OneDrive za posao ili školu za veb pruža dostupan prostor za skladištenje u oblaku za lične i poslovne datoteke. U veb pregledaču možete da koristite obe usluge pomoću tastature i čitača ekrana.

Na ovoj stranici možete da pronađete veze ka člancima pomoći za pristupačnost koje su napravljene za osobe koje koriste čitače ekrana uz OneDrive i OneDrive za posao ili školu.

 OneDrive za veb

OneDrive za posao ili školu za veb

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Pridružite se razgovoru
Pitajte zajednicu
Pronalaženje podrške
Obratite nam se

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×