Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

10. novembra 2020. Apple je objavio dostupnost novih Mac uređaja zasnovanih na prilagođenoj arhitekturi poznatoj kao Apple silicon. Ovaj članak pruža prikaz strukture podrške za Microsoft 365, Office 2021 i Office 2019 Apple silikon uređajima.

Izdanje sistema Microsoft Office, počevši od verzije 16.55.1107.0 (i novijih) pruža osnovnu podršku za Apple silikon, uključujući nedavno objavljene M2 i Mac računare zasnovane na Intel- u. Word, Excel, PowerPoint, Outlook i OneNote su obezbeđeni kao univerzalni macOS binarni, gde će operativni sistem Mac dinamički učitati naj optimalnije komponente aplikacije za vaš uređaj. Ovo izdanje programa Microsoft 365 uključuje najnovije optimizacije za macOS Big Sur, koji je prvi operativni sistem koji podržava Apple silicon.

Napomena:  Office 2021 zahteva minimalnu verziju od 16,53.

Uobičajena pitanja

Da li treba da preuzmem i instaliram zaseban paket ako koristim Mac sa M1 procesorom?

Ne. Paketi Microsoft 365 instalacije i ažuriranja sadrže optimizovani kôd za Apple silicon i Intel uređaje. To važi bez obzira na to da li dobijate Microsoft 365 sa Mac App Store ili office.com – koji koristi Microsoft mrežu za isporuku sadržaja (CDN).

Postoji li neki razlog da se Microsoft 365 pod Rozeta 2 prevodom?

Za najbolje iskustvo, preporučujemo da pustite operativni sistem da odluči kako bi trebalo da učita Microsoft 365 aplikacije. Postoji mali broj scenarija u kojima ćete možda morati da kažete operativnom sistemu macOS da biste radije koristili Rosetta 2. Kada takvi scenario bude ako se tokovi posla aplikacije oslanjaju na dodatnu komponentu nezavisnog proizvođača koja nije ažurirana tako da obuhvata izvornu podršku za Apple silicon.

Uputstva o tome kako da koristite Microsoft 365 uz Rosetta 2 potražite u članku Korišćenje sistema Office za Mac uz Rosetta i Apple silicon. U slučaju dodatne komponente nezavisnog proizvođača, obratite se prodavcu da biste videli da li ima dostupnu ispravku.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×