Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Ako su se postavke privatnosti promenile, bićete upitani da ponovo pokrenete Microsoft 365. Ako niste sami promenili postavke, moguće je da je IT administrator izvršio promenu koja utiče na vaš uređaj ili da je promena koju ste napravili na drugom uređaju sinhronizovala sa ovim uređajem. Ponovno pokretanje je neophodno zato što ne možemo da primenimo nove postavke privatnosti na usluge koje su već pokrenute. Kada ponovo pokrenete Microsoft 365, trebalo bi da možete da nastavite da ga koristite normalno, sa izabranim novim postavkama privatnosti.

Da biste ponovo pokrenuli, jednostavno izađite iz Microsoft 365 aplikacija, kao što su Word ili Outlook i ponovo ih pokrenite.

Napomena: Ako imate više pokrenutih Microsoft 365 aplikacija, moraćete ponovo da pokrenete sve pokrenute aplikacije da bi ažurirane postavke privatnosti slegle na snagu.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×