Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Koristite postavke prikaza da biste kontrolisali izgled liste poruka, okna za čitanje i prikaza razgovora.

 1. U veb pregledaču se prijavite u Outlook Web App pomoću URL adrese koju ste dobili od osobe koja upravlja e-poštom u vašoj organizaciji. Unesite korisničko ime i lozinku, a zatim kliknite na dugme Prijava.

 2. Na traci za navigaciju na vrhu, izaberite stavku Pošta, a zatim izaberite postavke Ikona „Postavke“ > postavke prikaza.

 3. Izaberite funkciju za koju želite da odaberete postavke prikaza i izaberite željene postavke. Kliknite na dugme znak potvrdeU redu da biste sačuvali promene ili na dugme izbrišiOtkaži da biste se vratili na poštu bez unošenja promena.

Postavke prikaza su:

 • Lista poruka    Obično Outlook Web App prikazuje tri reda informacije za svaku poruku u prijemnom poštanskom sandučetu: pošiljalac, tema i deo prvi red teksta. Koristite ovu opciju za prikaz pošiljaoca ili temu na vrhu, i prikazivanje ili skrivanje pregleda reda.

 • Razgovori    Prikaži najnovijem ili od najstarijeg poruke na vrhu, i Prikažite ili sakrijte izbrisanih stavki.

 • Okno za čitanje    Odaberite opcije za sledeće:

  • Položaj okna za čitanje (desno, dole, ili skrivena potpuno)

  • Šta da biste izabrali kada Outlook Web App otvara (prvu poruku, ili izaberite stavku poruka)

  Potvrdite izbor u polju za potvrdu Primeni na sve fascikle ako želite izbora okna za čitanje da biste primenili na sve fascikle.

 • Outlook Web App verzija    Možete se prebacivati između standardne i light verziju programa Outlook Web App. Ako imate vezu niskog propusnog opsega, light verziju možda bolji izbor od standardne verzije programa Outlook Web App. Takođe, light verziju programa Outlook Web App radi bolje sa pomoćnim tehnologijama kao što su čitači ekrana. Osnovna verzija radi i sa pregledačima koji ne podržavaju standardnu verziju programa Outlook Web App.

Pregled funkcija

Outlook Web App Light

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

PRIDRUŽITE SE MICROSOFT 365 INSAJDERIMA >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×