Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Napomena: Ovaj članak se odnosi Microsoft 365 kojim upravlja 21Vianet u Kini.

U ovom članku

Kako da se prijavim u aplikaciju Skype za posao?

Potrebna vam je adresa za prijavljivanje i lozinka od organizacije koja ima poslovnu pretplatu za Microsoft 365. Ako već koristite Skype za posao na računaru, onda imate Skype za posao nalog. 

Kako da poništim lozinku?

Ako ste zaboravili lozinku ili ona više ne radi, obratite se tehničkoj podršci na svom radnom mestu – to je obično osoba koja je podesila Skype za posao nalog za vas. Dajte joj ove veze:

Koji je format adrese za prijavljivanje i korisničkog imena?

Vaša adresa za prijavljivanje izgleda ovako: user@domain.com.

Možda će vam biti zatraženi i korisničko ime i adresa za prijavljivanje. Korisničko ime je ono što koristite za prijavljivanje na mrežu vaše organizacije, user@domain.com ili domain\username.

Mogu da se prijavim u aplikaciju Skype za posao na računaru, ali ne na mobilnom uređaju

Ako vaša organizacija koristi Microsoft 365, pročitajte članak vođena uputstva Skype za posao za prijavljivanje na Lync na mreži za korisnike.

Ako vaša organizacija koristi Skype za posao server, obratite se tehničkoj podršci na svom radnom mestu – to je obično osoba koja je podesila Skype za posao nalog za vas. Dajte im ovu vezu: Primena mobilnosti u sistemu Lync Server 2013.

Da li moram da unosim postavke proxy servera?

Ukoliko koristite ovlašćeni proxy server, moraćete da navedete informacije o potvrdi identiteta proxy servera na sledeći način.

  • Na ekranu za prijavljivanje dodirnite ikonu Prikaži napredne opcije, ikonu u donjem levom uglu, a zatim dodirnite stavku HTTP Proxy server da biste uneli postavke proxy servera.

Pokušavam da se prijavim u Lync Server 2010, ali imam instaliranu Lync 2013 aplikaciju

Ako ste instalirali Lync 2013 aplikaciju na mobilnom uređaju, ali pokušavate da se prijavite u Lync Server 2010, deinstalirajte Lync 2013 aplikaciju i instalirajte Lync 2010 aplikaciju. Na mobilnom uređaju idite u aplikaciju Google Play Store i potražite Microsoft Lync 2010 za Android.

Koliko dugo ostajem prijavljen u aplikaciji Skype za posao za Android?

Kada se prijavite, ostaćete prijavljeni sve dok ste povezani. Ako izgubite vezu na 30 minuta ili duže, bićete odjavljeni. Ako ste povezani, ali niste koristili aplikaciju 10 dana, bićete odjavljeni.

Mogu li da instaliram Lync 2010 za Android i Lync 2013 za Android na istom uređaju?

To se ne preporučuje. Ako instalirate obe aplikacije, dobićete dvostruka upozorenja za dolazne pozive i trenutne poruke. Ako imate kumulativnu ispravku od februara 2013 za Lync Server 2013 ili noviju i možete da se prijavite u Lync 2013 za Android, morate da deinstalirate Lync 2010 za Android aplikaciju.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×