Pravljenje grupnog obrasca ili testa

Savet:  Saznajte više o funkciji Microsoft Forms ili počnite sa radom odmah i kreirajte anketu, test ili upitnik. Želite naprednije brendiranje, tipove pitanja i analizu podataka? Isprobajte Dynamics 365 korisnički glas.

Ako Microsoft Forms kreiranje obrasca ili testa u Microsoft 365 grupi, može da mu se pristupi i upravlja svim članovima tima te grupe.

  1. Idite na Microsoft Forms i prijavite se sa Microsoft 365 poslovni ili školski nalog ili Microsoft ličnim nalogom (Hotmail, Live ili Outlook.com.

    Napomena: Možete i da se prijavite na Kancelarija.com, potražite Microsoft 365 ikone sa leve strane, a zatim izaberite stavku Obrasci.

  2. Pomerite se nadole do dna stranice da biste videli grupe u okviru Moje grupe.

    Lista grupa koje sadrže obrasce za Microsoft Forms na lokaciji Kancelarija.com

  3. Izaberite grupu za koju želite da napravite novi obrazac ili test. 

  4. Izaberite Dugme „Dodaj“Novi obrazac grupe, a zatim pratite korake za kreiranje obrasca.

    Ako želite da kreirate test, kliknite na strelicu padajućeg menija pored stavke Novi Dugme „Dodaj“ grupe i odaberite stavku Novi test grupe. Zatim sledite korake za kreiranje testa.

Napomena: Ako ste kreirali obrazac ili test na svom nalogu, možete da ih prenesete u grupu kako bi mogao da mu se pristupi i upravlja svim članovima te grupe.

Ako želite da svi u grupi primaju obaveštenja putem e-pošte kada pristignu odgovore obrasca, morate da promenite postavku u programu Outlook.

Povratne informacije za Microsoft Forms

Želimo da čujemo vaše mišljenje! Da biste poslali povratne informacije o usluzi Microsoft Forms, idite u gornji desni ugao obrasca i izaberite stavke Dodatne postavke obrasca > Povratne informacije.

Takođe pogledajte

Pravljenje obrasca pomoću usluge Microsoft Forms

Kreiranje testa pomoću usluge Microsoft Forms

Prenos vlasništva nad obrascem

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×