Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Kao profesionalci sa više zadataka, mnogi od nas često istovremeno imaju nekoliko aktivnih razgovora putem trenutnih poruka. Korisno je prebacivati se između njih tako da lakše možemo da obavimo posao.

Pošto se svaki Lync prikazuje u sopstvenom prozoru preko celog ekrana, Lync prikazuje i pločice za svaki aktivni razgovor i poziv kako bi vam pomogao da se prebacujete između njih. Te pločice možete videti na svakom ekranu u aplikaciji, što obuhvata i prikačeni prikaz. Brzo prevucite sa vrha ili dna ili kliknite desnim tasterom miša. Na gornjoj traci izaberite pločicu razgovora da biste se prebacili u njegov prozor preko celog ekrana.

Ako se nalazite u prozoru razgovora, pločica za aktuelni razgovor prikazuje se u plavoj boji, dok su druge pločice crne.

Snimak ekrana trenutne poruke

Ako Lync skrivena dok radite u drugoj aplikaciji, obaveštenje se prikazuje nekoliko sekundi kako bi vas obavestilo da je u jednom od razgovora izvršena ispravka. Ispravka razgovora može biti nova poruka ili dodavanje video zapisa audio pozivu. Da biste videli ispravku, otvorite Lync prozor. Markiranje se prikazuje na vrhu ekrana da bi ukazalo na ispravku. Prevucite sa vrha ili dna ekrana ili kliknite desnim tasterom miša da biste videli aktivne pločice razgovora. Pločica ažuriranog razgovora prikazana je belom bojom sa žutom trakom za markiranje.

Propušten razgovor na početnom ekranu programa Lync

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

PRIDRUŽITE SE MICROSOFT 365 INSAJDERIMA >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×