Bez obzira na to da li upravljate društvenim medijima sve vreme ili je u tome samo jedan od brojnih hatova koje nosite, ovi predlošci za društvene medije uštedeće vam vreme i trud. Kreirali smo ih tako da možete da koristite Kancelarija aplikacije koje poznajete i volite da planirate, kreirate, objavljujete i pratite objave na društvenim medijima i rezultate.

Lista za proveru za društvene medije

Konceptualna slika liste za proveru za društvene medije

Ova lista vas vodi korak po korak kroz pravljenje efikasne strategije društvenih medija sa savetima za svaki dan, sedmicu, mesec, kvartal i godinu.

Preuzimanje Word predloška

Kalendar za uređivanje društvenih medija

Konceptualna slika kalendara za uređivanje na društvenim mrežama

Planirajte određene objave o važnim događajima, pokretanjima i praznicima. U svakom mesečnom kalendaru poravnajte teme sa ključnim datumima, dodelite projekte, planirajte rokove i naveli SEO ključne reči koje treba uključiti u objave.

Preuzimanje predloška Excel"

Kalendar sadržaja društvenih medija

Konceptualna slika kalendara sadržaja na društvenim mrežama

Prevedite strategiju društvenih medija u detaljan plan. Planirajte dnevne objave na svim mrežama, beležeći datum, sat, poruku, vezu i vizuelne aspekte kako biste mogli da bacite pogled na aktivnost i imate kompletan zapis objava.

Preuzimanje predloška Excel"

Predložak slike društvenih medija

Konceptualna slika predloška slike na društvenim mrežama

Kreiranje grafike za društvene medije u ispravnoj veličini može biti teško, posebno ako niste obučeni dizajner. Ovaj predložak vas vodi do veličine ili kreiranja slika za najčešća mesta za slike na društvenim mrežama.

Preuzmite PowerPoint predložak

Izveštaj o anlitici društvenih medija

Konceptualna slika predloška za analitiku društvenih medija

Koristite ovaj izveštaj analize društvenih medija da biste objasnili napredak i dokazali da vam rad isporučuje rezultate. Jednostavno popunite ključnu statistiku i isporučite uvide i vredne metrike zainteresovanima na lak način koji se može razumeti.

Preuzimanje predloška Excel"

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×