Premašena maksimalna memorija ili veličina datoteke

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ova poruka se pojavljuje kada se premaši maksimalno ograničenje za memoriju ili veličinu datoteke za model podataka. U 32-bitnoj verziji programa Office, maksimalna veličina datoteke za radnu svesku koja sadrži model podataka je 2 GB, a maksimalna memorija koju radna sveska može da zauzima je 4 GB. Ako premašite bilo koje od ograničenja, nije moguće sačuvati radnu svesku.

Ako se to dogodi, morate da smanjite broj tabela, redova ili kolona koje su povezane, uvezene ili kopirane u Power Pivot prozor pre nego što pokušate ponovo da sačuvate radnu svesku. Postoje dva načina da to uradite:

Filtriranje podataka koja je već uvezena (kao što je opisano u Filtriranje podataka u DAX formulama) nije rešenje za ovu grešku. Filtriranje uvezenih podataka utiče samo na način prikazivanja podataka.

Vrh stranice

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×