Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Premium su se funkcije Outlook.com

Od 28. februara 2021. određene pretplate na "Outlook.com Premium " i "Bez reklama" Outlook.com više ne obuhvataju mogućnost korišćenja prilagođenog domena sa uslugom Outlook.com.

Da biste nastavili da koristite personalizovanu adresu e-pošte i prilagođene domene sa Outlook.com, morate da se pretplatiti na Microsoft 365. Saznajte više o funkcijama Premium na Outlook.com Microsoft 365 pretplatnicima.

Šta treba da uradim?

Koraci koje treba da preduzete zavise od toga da li ste dobili besplatan prilagođeni domen od korporacije Microsoft ili ste kupili domen sami, direktno od registra domena. Izaberite jednu od dve opcije ispod da biste nastavili:

Ako ste domen od korporacije Microsoft dobili putem sistema Outlook.com Premium, morate da preuzmete vlasništvo nad tim domenom i da ga prenesete od korporacije Microsoft. Za ovaj proces smo se zadali partner sa goDaddy.  

 1. Prijavite se u Outlook.com premium ikonapremium funkcije na Outlook.com.

 2. Izaberite karticu Prenos domena.

 3. U okviru 1. korak izaberite stavku Otključaj da biste izvršili prenos. Možda ćete primiti e-poruku od Outlook od vas traži da verifikujte svoju e-adresu. Ako to uradite, izaberite Potvrdite e-adresu u datoj poruci. 

 4. U okviru 2. koraka izaberite stavku Pređite da biste posetili veb stranicu za prenos GoDaddy da biste dovršili prenos. Ako vam bude zatraženo, nađite kôd za autorizovanje sa kartice Prenos domena. 

 5. Dovršite kupovinu prenosa domena sa GoDaddy. To će započeti prenos. Vi ćete biti odgovorni za plaćanje troškova obnove domena sa goDaddy od sada.

 6. Možda ćete videti opciju da migrirate e-poštu u novi registar domena. Odbijte ovu opciju ako želite da nastavite da koristite domen sa Outlook kada dovršite prenos. 

 7. Da bi se prenos završio, može biti do sedam dana. Trebalo bi da od vas od vas Outlook.com Premium e-poruku sa potvrdom da je prenos u toku. GoDaddy će vam poslati e-poruku kada se proces završi. 

 8. Kupite pretplatu Microsoft 365 pre nego što se Outlook.com Premium pretplate na koja se pretplata trenutno obnavlja ili isteka. 

  Napomena: Office 365 je sada Microsoft 365. Ako ste već Office 365, ne morate ništa da uradite da biste počeli da uživate u Microsoft 365. Saznajte više. 

Kada dovršite ove korake, moći ćete da upravljate domenom tako što ćete ići na karticu Personalizovana adresa e-pošte u odeljku Outlook.com premium ikonaPremium funkcije na sajtu Outlook.com. Personalizovana adresa e-pošte nastaviće da funkcioniše posle februara 2021.

Ako iz bilo kog razloga uklonite domen iz Outlook, možete ponovo da se susnimite sa domenom tako što ćete pratiti korake navedene u temi Nabavljanje personalizovane e-adrese u Microsoft 365.

Ako posedujete domen koji ste koristili za podešavanje personalizovane e-adrese u sistemu Outlook.com Premium, a on vam nije dao Microsoft, onda ćete morati da kupite samo Microsoft 365 da biste nastavili da koristite tu personalizovanu adresu e-pošte. 

Kada kupite Microsoft 365 domen, moći ćete da upravljate domenom tako što ćete u odeljku Outlook.com premium ikonapremium funkcije na Outlook.com postavkama

Napomena: Napom: Personalizovana adresa e-pošte će nastaviti da ispravno funkcioniše zato što su ispravne DNS postavke već konfigurisane sa trenutnim registrom domena. Ako su te DNS postavke obrisane ili ako uklonite domen iz sistema Outlook, morate da prenesete domen na GoDaddy pre nego što ponovo ponovo uklonite domen Outlook. GoDaddy je jedini zvanično podržani partner za personalizovane e-adrese u Outlook sa Microsoft 365. 

Najčešća pitanja

Više nije moguće upravljati personalizovanom adresom e-pošte putem Outlook.com Premium portala. Ako kupite pretplatu naMicrosoft 365 Family ili Microsoft 365 Personal i pratite odgovarajuće korake navedene iznad, moći ćete da upravljate domenom tako što ćete Outlook.com premium ikonapremium funkcije u postavkama usluge Outlook.com. 

Da. Sledeće funkcije usluge Outlook.com Premium nisu podržane u programima Microsoft 365 Family i Microsoft 365 Personal:

 1. Imate više personalizovanih pseučića za e-poštu za jedno poštansko sanduče. Na primer, sales@mydomain.com, support@mydomain.com i info@mydomain.com.

 2. Deljenje domena sa osobama koje takođe nisu deo vaše Microsoft 365 Family pretplate. Ako ste domen već delili sa osobama putem sistema Outlook.com Premium, te e-adrese će nastaviti da rade sve dok je domen povezan sa Outlook.com.

 3. Povezivanje novih domena koje hostuje GoDaddy sa Outlook.com.

Ako ste podesili personalizovane adrese e-pošte pomoću jedne od ovih funkcija na prethodnom Outlook.com Premium veb portalu, postavke se neće menjati sve dok je domen povezan sa uslugom Outlook.com i održavati pretplatu naMicrosoft 365 Family ili Microsoft 365 Personal.

Ako ne kupite pretplatu naMicrosoft 365 FamilyMicrosoft 365 Personal, nećete moći da šaljete ili primate e-poštu pomoću personalizovane adrese e-pošte. Međutim, nećete izgubiti postojeće poruke u prijemnom poštanskom sandučetu.

Ako domen ne prenesete na GoDaddy pre nego što istekne, izgubićete pristup domenu. Nećete moći da koristite personalizovanu adresu e-pošte za slanje ili primanje e-pošte. Međutim, nećete izgubiti postojeće poruke u prijemnom poštanskom sandučetu.

Idite na https://who.is/ i unesite domen.

Savet: Datum isteka domena je obično isti kao datum isteka Outlook.com Premium pretplate, koji je vidljiv na Microsoft nalogu.

Sve dok imate pretplatuMicrosoft 365 FamilyMicrosoft 365 Personal, ne morate ništa više da radite. Usluga e-pošte neće biti prekinuta. Ako trenutno delite domen sa osobama putem sistema Outlook.com Premium, te e-adrese će nastaviti da rade sve dok je domen povezan sa Outlook.com.

I dalje vam je potrebna pomoć?

Ako vam je potrebna pomoć pri prenosu ili podešavanju prilagođenog domena, obratite se podršci u nastavku. Svakako pomenite "Premium" u poruci.

Da biste dobili podršku u usluzi Outlook.com, kliknite ovde ili izaberite stavku „Pomoć“ na traci sa menijima i unesite upit. Ako putem samopomoći ne rešite problem, pomerite se nadole do stavke I dalje vam je potrebna pomoć? i izaberite opciju Da.

Moraćete da se prijavite da biste nam se obratili u usluzi Outlook.com. Ako ne možete da se prijavite, kliknite ovde

Za drugu pomoć u vezi sa Microsoft nalogom i pretplatama posetite Pomoć za nalog i naplatu.

Ikona aplikacije „Pronalaženje pomoći“

Da biste pronašli pomoć i rešili probleme sa drugim Microsoft proizvodima i uslugama, unesite problem ovde

Postavljajte pitanja, pratite diskusije i delite svoje znanje u zajednici na sajtu Outlook.com.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×