Preuzimanje informacija o dokumentima

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Preuzimanje informacija o dokumentima

Informacije o dokumentima u alatki za dokumente verzije 2010 možete prikazati tako što ćete otvoriti svojstva dokumenata. Svojstva dokumenata u SharePoint radnom prostoru odgovaraju svojstvima koja za te dokumente vidite na SharePoint lokaciji. Na primer, vidite polja metapodataka za dokument, kao što su „Naslov“ i „Kontrolisane ključne reči“. Za dokumente u Groove radnom prostoru vidite informacije o statusu, kao što su veličina datoteke, datum kreiranja i izmene, kao i status nepročitane stavke.

  1. Izaberite dokument o kojem želite da prikažete informacije.

  2. Na kartici Početak kliknite na dugme Svojstva.

Vrh stranice

Preuzimanje informacija o fasciklama

Svojstva fascikli u SharePoint radnom prostoru odgovaraju svojstvima koja za te fascikle vidite na SharePoint lokaciji, kao što je ime fascikle. Za fascikle u Groove radnom prostoru vidite informacije o statusu, kao što su veličina datoteke, datum kreiranja i izmene, kao i status nepročitane stavke.

  1. Izaberite fasciklu o kojoj želite da prikažete informacije.

  2. Na kartici Početak kliknite na dugme Svojstva.

Vrh stranice

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×