You have multiple accounts
Choose the account you want to sign in with.

Možete da se pridružite Lync sastanku ako nemate računar ili ako više volite da koristite telefon za zvuk. Sve što vam je potrebno su broj konferencije i ID sastanka, što se nalazi u pozivu za sastanak.

Pridruživanje sastanku pozivanjem

  1. Pozovite broj konferencije naveden u pozivu za sastanak.

    Savet:  Ako ste na putu, u pozivu za sastanak izaberite opciju Pronađi lokalni broj da biste pronašli brojeve dostupne na vašoj trenutnoj lokaciji.

  2. Unesite ID konferencije koristeći tastaturu na telefonu.

  3. Možda ćete morati da unesete i PIN i broj na poslu ili broj lokala. Pogledajte sledeće odeljke za više informacija.

  4. Zavisno od postavki sastanka, možda ćete morati da sačekate kako bi vas pustili da se pridružite ili ćete automatski biti povezani.

  5. Kad ste na sastanku, pritisnite *1 na telefonu da biste dobili listu opcija koje možete da koristite, na primer privremeno isključivanje zvuka, ponovno uključivanje zvuka i tako dalje.

Da li mi je potreban PIN, broj na poslu ili broj lokala?

Ne uvek. Kada pozovete da se pridružite sastanku uglavnom se povezujete direktno, a vaš broj telefona se prikazuje na listi učesnika.

PIN i broj lokala biće vam potrebni samo u sledećim situacijama:

  • Vi ste vođa (organizator) sastanka i zovete sa telefona koji nije povezan sa vašim nalogom, na primer sa mobilnog telefona.

  • Vi ste učesnik, ali je sastanak obezbeđen i morate da se identifikujete pre nego što se pridružite (takav učesnik naziva se „ovlašćeni pozivalac“).

Napomena:  Ako ste zaboravili PIN, u pozivu za sastanak izaberite opciju Zaboravili ste PIN za pridruživanje biranjem? i pratite uputstva na stranici da biste ga ponovo postavili.

Snimak ekrana poziva za sastanak

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×