Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada se prvi put Pridruži se Skype sastanku iz Aplikacija „Skype sastanci“ ili Veb aplikacija Skype za posao, povezujete se sa zvukom sastanka korišćenjem Skype poziva preko svog uređaja slušalice ili mikrofon i zvučnike.

Važno: Možete telefonom da se povežete sa Skype sastankom samo ako to podržava Skype za posao nalog organizatora. Informacije o pridruživanju pozivanjem potražite u zahtevu za sastanak ili kontaktirajte organizatora ako niste sigurni.

Da biste se povezali sa zvukom sastanka korišćenjem telefona, pratite ove korake:

  • Kliknite na prebacite zvuk na telefon na poslu traci, kliknite na dugme Poveži, a zatim obratite pažnju na broj i ID konferencije da pozovete na sastanak.

   Kliknite na dugme prebaci zvuk sa telefonom

   ILI

  • Kliknite na dugme Još opcija > Promeni Audio vezu, a zatim izaberite Poveži sa. Obratite pažnju na broj i ID konferencije i priključite na sastanak.

   Kliknite na dugme Promeni Audio veze

Čuvanje postavki Aplikacija „Skype sastanci“ na kraju sastanka tako što ćete kliknuti na dugme da kada vidite vaše ime i postavke.

Da biste se povezali sa zvukom sastanka korišćenjem telefona, pratite ove korake:

 1. Izaberite Prekini vezu da biste prekinuli Skype poziv, ali da biste ostali na sastanku.
  Isključite zvuk sastanka na uređaju

 2. Uradite nešto od sledećeg:

  • Da biste se sami pridružili sastanku pozivanjem, pređite na Još opcija Dugme „Više opcija“ (tri tačke u krugu) > Informacije o pridruživanju sastanku, zabeležite broj i ID konferencije, a zatim se pridružite sastanku pozivanjem.

   ILI

  • Da biste prosledili zvuk sastanka na broj koji odaberete, izaberite Pozovi > Novi broj, unesite pozivni broj države i broj, a zatim izaberite Pozovi me.
   Izaberite „Poziv“ da biste se povezali sa Skype pozivom ili dobili poziv sa sastanka

Ako sačuvate Veb aplikacija Skype za posao postavke, možete da odaberete kako želite da se povežete sa zvukom sastanka sledeći put kada se pridružite Skype sastanku.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×