Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Pridruživanje Skype za posao sastanku pozivanjem pomoću mobilnog ili drugog telefona

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako zahtev za sastanak Skype za posao uključuje sa telefona pozovite broj i ID konferencije, možete da pozovete na sastanak. Pozivanje u je korisno ako nemate pristup računaru u vreme sastanka.

Napomene: 

 • Ako ne koristite pametni telefon ili niste povezani na Wi-Fi mrežu, nećete moći da vidite ono što voditelj sastanka i druge osobe izlažu, ali moći ćete da čujete i razgovarate.

 • Ako imate pristup računaru ili ako koristite mobilni uređaj i povezani sa Wi-Fi mrežom, možete da se povežete sa sastankom pomoću Skype za posao sa funkcionalnošću uobičajeni – kao što je mogućnost da biste videli druge osobe da izlažete ili mogućnost da predstavite sadržaj sami (ako imate ga na mobilnom uređaju). Detalje potražite u članku pridruživanje Skype za posao sastanka.

 1. Sa telefona pozovite broj konferencije naveden u pozivu za sastanak.

  Savet: Ako ste na putu, u pozivu za sastanak izaberite opciju Pronađi lokalni broj da biste pronašli brojeve dostupne na vašoj trenutnoj lokaciji.

 2. Unesite ID konferencije koristeći tastaturu na telefonu.

 3. Unesite PIN i broj na poslu ili broj lokala samo ukoliko ste:

  • Vođa (organizator) sastanka i zovete sa telefona koji nije povezan sa vašim nalogom, na primer, sa mobilnog telefona.

  • Vi ste učesnik bezbedne sastanka koji priznaje da samo ovlašćeni pozivaoce.

   Napomena: Ako ste zaboravili PIN, u pozivu za sastanak izaberite opciju Zaboravili ste PIN za pridruživanje biranjem? i pratite uputstva na stranici da biste ga ponovo postavili.

   U zavisnosti od postavki Skype za posao sastanka, možda ćete morati da sačekate biti primljen ili vam možda ćete automatski biti povezani.

 4. (Opcionalno) Kad ste na sastanku, pritisnite *1 na telefonu da biste dobili listu opcija koje možete da koristite, na primer privremeno isključivanje zvuka, ponovno uključivanje zvuka i tako dalje.

Takođe pogledajte

Objavite ime kada se pridružite Skype za posao sastanka ili poziva

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×