Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

U oknu sa informacijama SharePoint biblioteku dokumenata možete da vidite sva svojstva za datoteku, fasciklu ili vezu. U zavisnosti od dozvola koje vam je dodelio administrator, možete da prikažete ili uredite ime datoteke, što je podrazumevano ime datoteke koju ste prvobitno otpremili i naslov koji možete da učinite opisnijim. Možete da prikažete i sličicu sadržaja stavke.

Napomena: Broj svojstava koja su dostupna za prikaz i uređivanje za datoteku, fasciklu ili vezu može da se razlikuje u zavisnosti od svojstava koja su joj dodelili vlasnik stavke ili administrator. Neka od ovih svojstava mogu biti neophodna.

Da biste prikazali informacije o stavci u biblioteci dokumenata

 1. Idite u biblioteku dokumenata koja sadrži datoteku, fasciklu ili vezu za koju želite da vidite informacije.

 2. Ako je biblioteka prikazana u prikazu liste, kliknite na ikonu sa leve strane datoteke, fascikle ili veze da biste je izabrali. Ako ste u prikazu sličica, kliknite na gornji desni ugao slike datoteke, fascikle ili veze da biste je izabrali.

 3. U gornjem desnom uglu stranice biblioteke dokumenata kliknite na dugme Okno sa detaljima biblioteke dokumenata da biste otvorili okno sa informacijama i prikazali informacije za tu stavku.

  Office 365 Tabla sa metapodatakima dokumenta

  SharePoint u sistemu Microsoft 365

  Pogledajte informacije o datoteci

  SharePoint Server 2019

  Da li ekran izgleda drugačije od ovog? Administrator može imati klasičan utisak pri radu u biblioteci dokumenata. Da biste prikazali informacije o stavci kada ste u klasičnom iskustvu, kliknite desnim tasterom miša na stavku i izaberite stavku Detalji.

Da biste uredili informacije o stavci u biblioteci dokumenata

 1. Idite u biblioteku dokumenata koja sadrži datoteku, fasciklu ili vezu za koju želite da uredite informacije.

 2. Kliknite na ikonu levo od datoteke, fascikle ili veze da biste je izabrali. Ako ste u prikazu sličica, kliknite na gornji desni ugao datoteke, fascikle ili veze da biste je izabrali.

 3. U gornjem desnom uglu stranice biblioteke dokumenata izaberite stavku Okno sa detaljima biblioteke dokumenata biste otvorili okno sa informacijama.

 4. Kliknite na vrednost svojstva koje želite da uredite ispod imena svojstva, otkucajte novu vrednost, a zatim pritisnite taster Enter na tastaturi. Promena će se automatski sačuvati. Da biste uredili više svojstava istovremeno, izaberite stavku Uredi sva ,uredite svojstva koja želite da promenite, a zatim kliknite na dugme Sačuvaj.

  Uređivanje svih svojstava za datoteku u biblioteci dokumenata

  Napomena: Da li ekran izgleda drugačije od ovog? Administrator može imati klasičan utisak pri radu u biblioteci dokumenata. Da biste uredili informacije o stavci kada ste u klasičnom iskustvu, kliknite desnim tasterom miša na stavku, izaberite stavku Više, a zatim izaberite Uredi svojstva.

Srodne teme

Ostavite komentar

Da li je ovaj članak bio koristan? Ako jeste, obavestite nas o tome na dnu ove stranice. Ako nije bio koristan, recite nam šta je bilo zbunjujuće ili šta je nedostajalo. Iskoristićemo vaše povratne informacije da bismo dodatno proverili podatke, dodali informacije i ažurirali ovaj članak.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×