Kada koristite Windows Internet Explorer 9 ili noviju verziju i Outlook 2013 ili Outlook 2016, možete da prikazujete i zadržite listu za pretplatu na iste RSS feedovi u oba programa. To možete uraditi deljenjem jedne liste za pretplatu na RSS feedove putem Lista uobičajenih feedova u operativnom sistemu Microsoft Windows.

Listu uobičajenih feedova koriste programi kao što su Outlook i Internet Explorer kao uobičajenu lokaciju za informacije o RSS feedovima. Kada dodate RSS feed u bilo koji program koji koristi listu uobičajenih feedova, taj RSS feed je automatski dostupan u svim programima. Ako se RSS feed izbriše sa liste uobičajenih feedova, on će se ukloniti i iz programa Outlook.

Napomena: Brisanje RSS feeda u programu Outlook ne uklanja ga sa liste uobičajenih feedova ili iz drugih programa koji koriste listu uobičajenih feedova.

Kada prvi put dodate RSS feed u Outlook, od vas se traži da odaberete da li hoćete da se lista pretplata na RSS feedove stalno sinhronizuje između programa Outlook i liste uobičajenih feedova. Bez obzira na to koju opciju odaberete, kasnije možete da promenite taj izbor.

  1. Izaberite karticu Datoteka.

  2. Kliknite na dugme Opcije.

  3. Kliknite na dugme Više opcija.

  4. U okviru RSS feedovi potvrdite ili opozovite izbor u polju za potvrdu Sinhronizuj RSS feedove na listi uobičajenih feedova (CFL) u operativnom sistemu Windows.

    the RSS Feeds section of the Options dialog

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

Pridružite se Microsoft insajdere >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×