Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Prilagođavanje informacije na lokaciji u programu Skype za posao

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Podrazumevano, Skype za posao vode evidenciju gde se nalazite i da se prijavite sa različitim lokacijama. Možete da dodelite prilagođeni imena na različite lokacije da se prijavite sa. Skype za posao povezuje svakog imena sa odgovarajućih mrežnu vezu.

Na primer, možda koristite Skype za posao na laptop računaru ili mobilnom telefonu tokom putovanja ili iz sobu za konferencije u zgrade ili može da odjavite se iz Skype za posao na poslu i prijavite se sa kućnog računara. Možete dodeliti svakoj od ovih lokacija drugačije ime (na primer, „Putovanje”, „Zgrada 4”, „posao” i „dom” odnosno). Nakon što ste postavili ime za određenu lokaciju, Skype za posao pamti, tako da sledeći put Skype za posao prepozna koje koristite određeni mrežne veze, ime lokacije koji se prikazuje sa prisutnosti će se promeniti u skladu ga. Ako se nalazite na novu lokaciju i navedite ime koje ste ranije koristili na drugom mestu, to ime će postati povezane sa trenutnim (to jest, novo) lokacije i mrežne veze.

Vaši kontakti mogu da vide vašu lokaciju kao deo informacija o vašem prisustvu, što im olakšava da vide koliko ste dostupni ili koja vrsta komunikacije bi bila najbolja u tom trenutku.

Možete odabrati da ne prikazujete svoju lokaciju tako što ćete izabrati stavku Prikaži ostalima moju lokaciju na lokaciji padajućeg menija (ispod vašeg imena i statusa prisustva na glavnom prozoru Skype za posao ).

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×