Promena fonta u trenutnim porukama

Promena fonta, stila, veličine ili boje za određenu trenutnu poruku koju pišete:

 • Otkucajte poruku, istaknite tekst koji želite da promenite, kliknite na dugme Font Snimak ekrana ikone „Promeni font“ u polju teksta trenutne poruke u oblasti teksta trenutne poruke, a zatim izaberite boju, tip i veličinu fonta u prozoru „Font“

Snimak ekrana prozora „Promena fonta“

Promena podrazumevanih detalja fonta za sve trenutne poruke koje šaljete:

 • U glavnom prozoru programa Lync kliknite na dugme Opcije Dugme alatke „Opcije“ , izaberite stavku Opšte, a zatim stavku Promeni font.

  'Snimak ekrana prozora „Opšte opcije“ programa Lync sa izabranim dugmetom „Promeni font“'

  Izaberite podrazumevanu boju, tip i veličinu fonta. Nakon toga kliknite na dugme U redu. Ti izbori primenjivaće se samo na trenutne poruke koje šaljete, ne na one koje primate.


Da biste promenili podrazumevane detalje fonta i za dolazne trenutne poruke (na primer, da biste im povećali čitljivost):

 • Iz glavnog prozora programa Lync kliknite na dugme Opcije Dugme alatke „Opcije“ , izaberite stavku Opšte, stavku Promeni font, a zatim izaberite boju, tip i veličinu fonta. Zatim potvrdite izbor u polju za potvrdu Primeni postavke na dolazne poruke, a zatim kliknite na dugme U redu.

  'Snimak ekrana oblasti prozora „Promena fonta“ sa izabranom opcijom „Primeni postavke na dolazne poruke“'

  Savet: Možete i da povećate veličinu teksta bilo koje trenutne poruke koju čitate ili pišete. U donjem desnom uglu prozora trenutne poruke kliknite na dugme „Još“ ( Dugme „Još“ ), zatim izaberite stavku Veličina prikaza teksta trenutnih poruka i odaberite nivo uveličavanja.

  Vrh stranice

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×