Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Select a different account.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojih želite da se prijavite.
Promena postavki za uključivanja u konferenciju biranjem

Ako ste Skype za posao Online korisnik i ako imate Microsoft podešavanje kao dobavljača za uključivanje u konferenciju biranjem, možete da upravljate postavkama povezanim sa iskustvom u aplikaciji uključivanje u konferenciju biranjem bez intervencije administratora Microsoft 365. Unošenje promena u ovim postavkama uticaće na iskustvo uključivanja u konferenciju za vas i učesnike vaših sastanaka.

Poništavanje dugmeta za uključivanje u konferenciju biranjem

PIN za uključivanje u konferenciju pozivanjem je kôd koji se sastoji od brojeva koje možete da koristite da biste se identifikovali kao organizator sastanaka i ako je to obavezno, to će vam omogućiti da započjete sastanke preko telefona ako je konfiguracija vaše organizacije postavljena tako da se koristi PIN za uključivanje u konferenciju za pokretanje sastanaka preko telefona.

Bez obzira na konfiguraciju vaše organizacije da zahteva PIN za uključivanje u konferenciju biranjem da biste započeli sastanke preko telefona, sastanci mogu da se počnu kada se ovlašćeni korisnik pridruži Skype za posao klijentu. Ako je neko drugi već pokrenuo jedan od vaših sastanaka, nije potrebno da unesete PIN kôd za uključivanje u konferenciju biranjem da biste ga pokrenuli ako se pridružujete preko telefona.

Da biste poništili PIN za uključivanje u konferenciju biranjem

  1. U glavnom prozoru Skype za posao kliknite na strelicu pored dugmeta opcije Dugme „Opcije“ u programu Skype za posao sa strelicom nadesno. i izaberite Alatke > postavkama za uključivanje u konferenciju biranjem.

    Alatke > postavkama za uključivanje u konferenciju biranjem
  2. Na stranici postavke uključivanja u konferenciju biranjem izaberite stavku Poništi PIN.

    Stranica za uključivanje u konferenciju biranjem
  3. Prikazaće se novi PIN za uključivanje u konferenciju biranjem.

    Napomena: PIN će se prikazati samo jednom nakon ponovnog početnih vrednosti. PIN neće biti prikazan sledeći put kada posetite stranicu postavke za uključivanje u konferenciju biranjem.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×