Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

OneNote 2016 nadograđuje format datoteke koji je prvi put predstavljen u programima OneNote 2010 i 2013. Format datoteke OneNote 2016 zove se „Format OneNote 2010–2016 beležnica“ kako biste znali da je kompatibilan sa formatima datoteke OneNote 2010 i 2013.

Osnovne informacije o formatu datoteke OneNote 2016

Kada kreirate beležnicu u programu OneNote 2016, ona se automatski čuva u novom formatu datoteke 2010–2016. Taj format će vam biti potreban ako želite da sve funkcije u programu OneNote 2016 rade ispravno, kao što su matematičke jednačine i povezane beleške.

Napomene: 

  • OneNote 2007 ne može da čita datoteke kreirane pomoću formata datoteke 2010–2016, ali OneNote 2016 može da otvori i prikaže datoteke beležnice sačuvane u starijem formatu datoteke 2007. Da biste uredili 2007 beležnice, moraćete da izvršite nadogradnju na format 2010-2016.

  • Da biste saznali više o nadogradnji na najnoviju verziju programa OneNote, pogledajte članak Konvertovanje beležnice.

Kompatibilnost sa prethodnim verzijama

Ako nadograđujete sa verzije OneNote 2007 na verziju OneNote 2016, postojeće beležnice u formatu 2007 ne konvertuju se automatski. Na taj način možete da koristite OneNote 2016 za sve beleške na kojima trenutno radite, uključujući zajedničke projekte sa osobama čije su deljene beležnice sačuvane u starijem formatu. Ako beleške i dalje delite sa osobama koje koriste OneNote 2007, odložite nadogradnju formata datoteke beležnica sve dok svi ne izvrše nadogradnju na OneNote 2010 ili noviju verziju.

Da biste proverili u kojem je formatu neka beležnica sačuvana:

  • U programu OneNote 2016 otvorite beležnicu i pogledajte naslovnu traku prozora programa OneNote. Ako pored imena beležnice stoje reči [Režim kompatibilnosti], beležnica je sačuvana u starijem formatu 2007.

  • U programu OneNote 2010 odaberite stavke Datoteka > Informacije. Pored imena beležnice koju želite da proverite odaberite dugme Postavke i odaberite stavku Svojstva. U dijalogu Svojstva beležnice pogledajte stavku Podrazumevani format da biste videli u kom formatu je beležnica sačuvana.

Takođe pogledajte

Pomoć za prikaz "Backstage" informacija

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×