Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Od 11. marta 2021. više nećete moći da se prijavite u to Do ni na jednu platformu ako nemate Exchange Online nalog.

Microsoft zaduženja mora da ima Exchange Online poštansko sanduče za skladištenje i sinhronizovanje zadataka, što znači da treba premestiti bele poštanske sandučiće u uslugu Exchange Online.

Ako koristite aplikaciju "Zaduženja" ili "Zadaci" u aplikaciji Teams sa meštanskim poštanskim sandučetom, izgubićete podatke o zaduženjima kada se vaše poštansko sanduče premesti u Exchange Online. Da biste se pripremili za to, uverite se da ste odštampali liste ili da ih sačuvate kao PDF datoteke kako biste mogli ručno da ih kreirate u programu To Do.

Kada zaposlenima kažete da ćete migriraju svoje bele poštanske sandučiće u Exchange Online, podsetite svakoga ko koristi Microsoft to Do za štampanje lista ili čuvanje u PDF datotekama.  Osobe koje koriste aplikaciju "Zadaci" u aplikaciji Teams moraće da preuzmu zaduženja kako bi mogli da odštampaju ili sačuvaju svoje liste. 

Kada migracija njihovih poštannih sandučića u Exchange Online, zaposleni će morati ručno da ponovo unesu sačuvane informacije o listi u program "To Do".

Ako koristite Microsoft Zaduženja ili aplikaciju "Zadaci" u aplikaciji Teams, liste i zadaci zaduženja mogu da se izgube kada organizacija migrira svoje poštanske sandučiće iz mesnog sistema Exchange Online. Iz predostrožnosti, odštampajte liste "Najduže" ili ih sačuvajte kao PDF datoteke. Kada se poštansko sanduče migracije u Exchange Online, možete ručno ponovo da unesete informacije koje ste sačuvali. Više informacija potražite od svog IT administanta.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×