Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Dokumenti koje pripadaju izuzetno relevantne lokacije može biti dat meke lokacija promocije koji će uzrokovati dokumente koji treba da se pojavi pomalo viši nivo na listi rezultata. Kada korisnik otkuca upita koji se podudara sa stranice ili dokumenta u okviru unapređene lokacije, stranice ili dokumenta će se pojaviti iznad liste rezultata pretrage kako bi normalan rangiranje impliciraju.

Slično tome, dokumente koje pripadaju lokacije može biti dat spuštanja nivoa meke lokacije koji će uzrokovati dokumente koji treba da se pojavi slabiji na listi rezultata. Kada korisnik otkuca upita koji se podudara sa stranice ili dokumenta na lokaciji spuštena, stranica ili dokument će se pojaviti dalje nadole na listi rezultata pretrage od šta normalan rangiranje bi impliciraju da postoji.

To će često smisla da biste primenili kontekstu korisnika lokacije promocije ili spuštanja nivoa kako biste podizanje ili spuštanje određene lokacije za određene korisnike ili grupe korisnika, na primer, podizanje marketinških sredstva lokacije za osobe koje pripadaju marketinške organizacije, ili spuštanje istraživanja i razvoja wiki za osobe koje pripadaju organizacijom prodaje.

Za razliku od promocije dokumenta i demotions dokumenta, promocije lokacija i lokacija demotions niste povezani sa ključnu reč.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Prikazali stranicu "Upravljanje promocije lokacije"

Da biste pristupili stranici Upravljanje promocije lokacija , administrator kolekcije lokacija ide na matičnu stranicu lokacije najvišeg nivoa u kolekciji lokacija i koristi meni Radnje na lokaciji da biste prikazali stranicu " Postavke lokacije ":

 1. Prijavite se na matičnu stranicu lokacije najvišeg nivoa sa dozvolama administratora kolekcije lokacija.

 2. U meniju Radnje na lokaciji odaberite stavku Postavke lokacije.

 3. Na stranici " Postavke lokacije ", u odeljku Administracija kolekcije lokacija , kliknite na dugme FAST Search lokacije unapređenja i spuštanja nivoa. Ovo prikazuje stranicu Upravljanje promocije lokacije .

Na stranici Upravljanje promocije lokacija , možete da pristupite stranici Upravljanje spuštanja nivoa lokacije .

Vrh stranice

Dodavanje lokacije promocije

Administrator kolekcije lokacija podiže lokacije tako što ćete uneti URL adresu za lokaciju (bez default.aspx). Sve dokumente u toj određenoj lokaciji i njenim podlokacijama koje ste izabrali.

 1. Na stranici Upravljanje promocije lokacije, kliknite na dugme Dodaj lokaciju promocije.

 2. Na stranici Dodavanje promocije lokacije , u odeljku naslov Otkucajte naslov lokacije promocije. Naslov će se prikazati na stranici rezultata pretrage, ali će se koristiti kao identifikator na stranicama administracije...

 3. U odeljku Unapređene lokacije , kliknite na dugme Dodaj lokaciju.

 4. U dijalogu Izaberite stavku lokacije da budete unapređeni u polju URL otkucajte URL da budete unapređeni.

  Primer: http://www.contoso.com/

  Možete da unapredite na lokaciji koja nije pronađena u indeksu, ali ne pojaviće se u rezultatu pretrage. Ako URL adrese nije pronađena u indeksu, promocije će stupiti na snagu kada se lokacija indeksirana.

 5. Kliknite na dugme Dodaj da biste dodali URL adrese na listu. (Možete izbrisati tako što ćete izabrati URL adrese i izabrati stavku Izbriši na tastaturi ili ga uklonite sa liste na stranici dodavanje lokacije promocije.)

 6. Kliknite na dugme u redu da biste se vratili na stranicu Dodavanje promocije lokacije .

 7. Ako želite promocije ova lokacija da biste primenili samo određenih korisnika kontekst, u odeljku Kontekstu korisnika , kliknite na Dodaj kontekst korisnika. Izaberite stavku sa liste dostupne korisničke konteksta i kliknite na dugme Dodaj da biste dodali konteksta korisnika na listu. Kliknite na dugme u redu.

 8. U odeljku početka i datum završetka , možete da postavite Datum početka za lokaciju promocija će početi da se pojavi u rezultatima pretrage i (ukoliko želite) na Datum završetka kada lokacija promocije će prestati da bude aktivna. Izaberite stavku kalendar pored svakog datuma koji želite da podesite.

  Napomena: Ako Datum početka ostavite prazno, promocije će odmah početi. Ako polje Datum završetka ostavite prazno, lokacija promocije će isteći.

 9. Kliknite na dugme U redu.

Vrh stranice

Dodavanje spuštanja nivoa lokacije

Administrator kolekcije lokacija spušta lokacije tako što ćete uneti URL adresu za lokaciju (bez default.aspx). Sve dokumente u toj određenoj lokaciji i njenim podlokacijama su degradiran.

 1. Na stranici Upravljanje promocije lokacije, izaberite stavku Upravljanje spuštanja nivoa lokacije.

 2. Na stranici Upravljanje spuštanja nivoa lokacije , kliknite na dugme Dodaj spuštanja nivoa lokacije.

 3. Na stranici Dodavanje spuštanja nivoa lokacije , u odeljku naslov Otkucajte naslov lokacije spuštanje. Naslov će se prikazati na stranici rezultata pretrage, ali će se koristiti kao identifikator na stranicama administracije.

 4. U odeljku Degradiran lokacije , kliknite na dugme Dodaj lokaciju.

 5. U dijalogu Izaberite stavku lokacije da biste spustiti na niži rang , u polju URL otkucajte URL adresu za spustiti na niži rang.

  Primer: http://www.fabrikam.com/

  Da biste spustili na lokaciji koja nije pronađena u indeksu, ali ne pojaviće se u rezultatu pretrage. Ako URL adrese nije pronađena u indeksu, spuštanje će stupiti na snagu kada se lokacija indeksirana.

 6. Kliknite na dugme Dodaj da biste dodali URL adrese na listu. (Možete izbrisati tako što ćete izabrati URL adrese i izabrati stavku Izbriši na tastaturi ili ga uklonite sa liste na stranici " Dodavanje spuštanja nivoa lokacije ".)

 7. Kliknite na dugme u redu da biste se vratili na stranicu Dodavanje spuštanja nivoa lokacije .

 8. Ako želite ovo spuštanja nivoa lokacije da biste primenili samo određenih korisnika kontekst, u odeljku Kontekstu korisnika , kliknite na dugme Dodavanje kontekstu korisnika. Izaberite stavku sa liste dostupne korisničke konteksta i kliknite na dugme Dodaj da biste dodali konteksta korisnika na listu. Kliknite na dugme u redu.

 9. U odeljku početka i datum završetka , možete da postavite Datum početka za lokaciju spuštanje će početi da se pojavi u rezultatima pretrage i (ukoliko želite) na Datum završetka kada lokacija spuštanje će prestati da bude aktivna. Izaberite stavku kalendar pored svakog datuma koji želite da podesite.

  Napomena: Ako Datum početka ostavite prazno, spuštanje će odmah početi. Ako polje Datum završetka ostavite prazno, lokacija spuštanje će isteći.

 10. Kliknite na dugme U redu.

Vrh stranice

Uređivanje lokacije promocije

Administrator lokacije može da uređuje lokacija promocije na stranici Upravljanje promocije lokacije.

 1. Izaberite stavku Postavke lokacije, u meniju Radnje na lokaciji, a zatim u grupi Administracija kolekcije lokacija "izaberite stavku" FAST Search lokacije unapređenja i spuštanja nivoa.

 2. Kliknite na lokaciju promocije na listi da biste otišli na stranicu uređivanje promocije lokacije. Takođe možete izabrati uređivanje promocije lokacije iz padajućeg menija na svaku stavku liste.

 3. Izvršite neophodne promene, a zatim kliknite na dugme u redu.

Vrh stranice

Brisanje lokacije promocije

Administrator lokacije možete da izbrišete lokaciju promocije na stranici Upravljanje promocije lokacije.

 1. Izaberite stavku Postavke lokacije, u meniju Radnje na lokaciji, a zatim u grupi Administracija kolekcije lokacija "izaberite stavku" FAST Search lokacije unapređenja i spuštanja nivoa.

 2. Izaberite stavku Izbriši promocije lokacije iz padajućeg menija na svaku stavku liste.

 3. Kliknite na dugme u redu u potvrda iskačućeg. Lokacija promocije biće uklonjen sa liste.

Vrh stranice

Uređivanje lokacije spuštanja nivoa

Administrator lokacije možete da uredite u spuštanja nivoa lokacije na stranici Upravljanje spuštanja nivoa lokacije.

 1. Izaberite stavku Postavke lokacije, u meniju Radnje na lokaciji, a zatim u grupi Administracija kolekcije lokacija "izaberite stavku" FAST Search lokacije unapređenja i spuštanja nivoa.

 2. Na stranici Upravljanje promocije lokacije, kliknite na vezu upravljanje spuštanja nivoa lokacije da biste otišli na stranicu za upravljanje spuštanja nivoa lokacije.

 3. Kliknite na na lokaciji spuštanja nivoa na listi da biste otišli na stranicu uređivanje Demotions lokacije. Takođe možete izabrati uređivanje spuštanja nivoa lokacije iz padajućeg menija na svaku stavku liste.

 4. Izvršite neophodne promene, a zatim kliknite na dugme u redu.

Vrh stranice

Brisanje lokacije spuštanja nivoa

Administrator lokacije možete da izbrišete spuštanja nivoa na lokaciji na stranici Upravljanje spuštanja nivoa lokacije.

 1. Izaberite stavku Postavke lokacije, u meniju Radnje na lokaciji, a zatim u grupi Administracija kolekcije lokacija "izaberite stavku" FAST Search lokacije unapređenja i spuštanja nivoa.

 2. Na stranici Upravljanje promocije lokacije, kliknite na vezu upravljanje spuštanja nivoa lokacije da biste otišli na stranicu za upravljanje spuštanja nivoa lokacije.

 3. Izaberite stavku izbriši spuštanja nivoa lokacije iz padajućeg menija na svaku stavku liste.

 4. Kliknite na dugme u redu u potvrda iskačućeg. Spuštanje lokacije biće uklonjen sa liste.

Vrh stranice

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×