Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Pronađi lokalni broj da biste se pridružili Skype za posao sastanka

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kad kliknete na vezu Pronađi lokalni broj u pozivu za sastanak Skype za posao , ćete otići na stranicu koja sadrži listu lokalne i/ili međunarodne telefonskih brojeva koje možete da koristite da biste se uključili u sastanak. Brojevi su registrovana preduzeća i upravlja administrator u vašoj organizaciji.

Sastanak instancu Pronađi lokalni broj

Napomena: Da biste videli listu brojeva telefona pozovite dodeljene vaše organizacije, idi da biste videli listu uključivanja u konferenciju biranjem brojeva.

Ako ne vidite vezu Pronađi lokalni broj u pozivu za sastanak Skype za posao ili brojeve telefona, obratite se tehničkoj podršci organizacije ili administrator.

Pored brojeva telefona, možda ćete videti opciju za poništavanje ID konferencije i PIN-a. ID konferencije i PIN vraća nisu dostupne korisnicimaSkype za posao Online .

Za više informacija pogledajte članak Poništavanje PIN-a .

Takođe pogledajte

Pridruživanje sastanku u usluzi Skype za posao

Brojevi telefona za uključivanje u konferenciju biranjem

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×